معاون پژوهشی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت: گشت تحقیقاتی برآورد ۱۰۰ گونه ذخایر کف زی تجاری در آب های استان هرمزگان آغاز شد.
برآورد ذخایر آبزیان تجاری خلیج فارس آغاز شد
30 آبان 1392 ساعت 7:22
معاون پژوهشی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت: گشت تحقیقاتی برآورد ۱۰۰ گونه ذخایر کف زی تجاری در آب های استان هرمزگان آغاز شد.
به گزارش زیست آنلاین به نقل از زیست بوم معاون پژوهشی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت: گشت تحقیقاتی برآورد ۱۰۰ گونه ذخایر کف زی تجاری در آب های استان هرمزگان آغاز شد.
رضا دهقانی ، روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: ماهی سنگسر، شوریده، حلوا سفید، حلوا سیاه، کفشک، میش ماهی، هامور، سرخو و شانک از جمله آبزیان تجاری هرمزگان هستند.
وی بیان داشت: این گشت دریایی تحقیقاتی از منطقه سیریک آغاز و تا نایبند در غرب هرمزگان به پایان می رسد. معاون پژوهشی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان اظهارکرد: گشت تحقیقاتی دریایی به مدت ۲۵ روز ادامه دارد و میزان ذخایر در ۱۰۰ ایستگاه خلیج فارس و دریای عمان در محدوده آب های هرمزگان برآورد می شود. دهقانی افزود: روزانه پس از سه تا پنج بار توراندازی و صید ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلو آبزی تجاری درعمق ۱۰ تا ۱۰۰ متر دریا میزان ذخیره آبزیان بررسی می شود. وی بیام کرد: تنوع، تراکم و وزن آبزی درهر منطقه از جمله شاخص های برآورد میزان ذخایر است که نتیجه آن به شیلات و صیادان هرمزگانی اعلام می شود. این مسوول ادامه داد: در آخرین برآورد ۸۰ هزار تن ذخایر آبزیان اعلام شده که ۴۳ هزار تن آن کف زیان تجاری است. دهقانی افزود: کوسه ماهی، راشگو و هامور از جمله آبزیان در خطر انقراض هستند که صیادان هرمزگان باید از صید بی رویه آن خودداری کنند. هرمزگان رتبه نخست میزان ذخایر آبزیان تجاری در کشور را دارد.
کد مطلب: 12000