مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: دریاچه گهر میتواند یک برند برای معرفی استان و کشور شود.
گردشگری مبتنی بر ظرفیتهای منطقه و اکوتوریسم سالم در دریاچه گهر
17 ارديبهشت 1393 ساعت 12:24
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: دریاچه گهر میتواند یک برند برای معرفی استان و کشور شود.
به گزارش زیست آنلاین از ایسنا محمدحسین بازگیر در جلسه کارگروه ساماندهی وضعیت گردشگری دریاچه گهر، بیان کرد: این دریاچه در منطقه حفاظت شده اشترانکوه واقع شده و به جرأت میتوان گفت در دنیا جزء یکی از مناطق کمنظیر است.
وی اضافه کرد: گهر در اتفاع ۲۴۰۰ متری از سطح دریا واقع شده که با مساحت ۱۰۰ هکتار و بلندای یک کیلومتر، یکی از قطبهای گردشگری استان بوده که میتوان با سرمایهگذاری آن را به یک برند برای معرفی استان و کشور تبدیل کرد.
بازگیر ادامه داد: طبق آمارهای رسمی که از درب آستانه ثبت میشود سالانه بیش از ۷۰ هزار نفر از این دریاچه دیدن میکنند که البته افرادی که از مسیرهای مختلف دیگر به منطقه میآیند، تعدادشان مشخص نیست.
مدیرکل حفاظت محیط زیست یادآور شد: فصل گردشگری این منطق از ۱۵ خرداد شروع میشود و کسانی که از آن دیدن میکنند، افرادی هستند که به صورت ادواری به آنجا میآیند، تورهای مختلفی به صورت تخصصی در زمینه کوهنوردی، ماهیگیری و گردشگری در منطقه سرمایهگذاری کردهاند.
وی افزود: افراد مستقیم با قطار به این منطقه میآیند و بعد از بازدید از آنجا میروند در حالی که میتوان با ایجاد تورلیدر سایر جاذبههای استان را نیز معرفی کرد؛ میبایست گردشگری مبتنی بر ظرفیتهای منطقه و اکوتوریسم سالم را در آن توسعه داد.
بازگیر با اشاره به مشکلات منطقه گفت: انتقادهای زیادی در رابطه با سرویسدهی، بهداشت، امنیت و... به ما میشود که علیرغم مساعدتهایی که در این چند سال اخیر صورت گرفته کافی نبوده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست اظهار کرد: رفع تمام این مشکلها از عهده یک اداره به تنهایی بر نمیآید و میبایست تمام دستگاهها با هم منطقه را سامان دهند، کارها باید تقسیم شود و هر کس متولی یک موضوع شود.
کد مطلب: 26940