کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

زنگ خطر کمبود آب سفره‌های زیرزمینی گلستان به صدا درآمد

25 خرداد 1393 ساعت 12:37

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: نبود اراده قوی برای برخورد با متخلفان این حوزه و وجود چاه‌های آب غیرمجاز در استان سبب کاهش چشمگیر آب سفره‌های زیرزمینی شده که زنگ خطری برای همه ماست و نتیجه‌ای جز خشکسالی در انتظار ما نخواهد بود.


به گزارش زیست آنلاین از ایسنا علی اصغر طهماسبی در نشست هم اندیشی مدیران حفاظت محیط زیست و قضات دادگستری استان افزود: حمایت از گروه‌های مردم نها وظیفه ماست و باید قدردان افرادی باشیم که بدون هیچ چشمداشتی نسبت به میراث طبیعی و محیط زیست کشور خود، احساس مسئولیت می‌کنند.

 

معاون استاندار گلستان خاطرنشان کرد: استان دارای منابع طبیعی و محیط زیست بکری است که نباید اجازه دهیم با ساخت و سازهای بی‌رویه و غیراصولی، این موهبت الهی کمرنگ شود.

 

وی ادامه داد: در این زمینه نباید بگذاریم اتفاقی که سال‌های پیش در روستای زیارت گرگان با آن همه هجوم ساخت و ساز رخ داد در جاهای دیگر استان نیز رخ دهد.

 

طهماسبی تأکید کرد: در این بین باید از ظرفیت دستگاه قضایی، استانداری و سایر نهادها استفاده کنیم و جلوی ساخت و سازهای بی‌رویه در محیط طبیعی را بگیریم و با پیشگیری نگذاریم تا اول بنایی ساخته شود و بعد از کشمکش‌های فراوان و وقت گیر بخواهیم آنجا را تخریب کنیم.

 

وی تصریح کرد: همه ما موظف هستیم تا مانع سوء استفاده از منابع طبیعی و محیط زیست کشور شویم و جدا از وظیفه سازمانی باید حفظ و حراست از محیط زیست را وظیفه انسانی و اخلاقی خود بدانیم.

 

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار، کاهش آلودگی‌های زیست محیطی را نیازمند عزم ملی و مدیریت جهادی دانست و افزود: همه دستگاه‌های دولتی باید در کنار محیط زیست خود را مکلف به کمک و انجام وظیفه در این حوزه بدانند.

 

وی با اشاره به کمبود آب در استان گفت: بیش از ۱۰ هزار حلقه چاه آب دارای پروانه در گلستان وجود دارد که حدود ۸۰ درصد آب این چاه‌ها در بخش شالیکاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

طهماسبی بر ضرورت اجرای جدی مدیریت پسماند زباله و فاضلاب، توانمندسازی محیط زیست استان و توجه بیشتر به آمایش سرزمین با محوریت آب و محیط زیست در استان گلستان تأکید کرد.


کد مطلب: 30964

آدرس مطلب :
https://www.zistonline.com/news/30964/زنگ-خطر-کمبود-آب-سفره-های-زیرزمینی-گلستان-صدا-درآمد

زیست آنلاین
  https://www.zistonline.com