معترضانی که خواستار اقدامات فوری برای مقابله با گرمایش زمین هستند روز گذشته (یکشنبه) در بیش از ۲۰۰۰ نقطه جهان از جمله نیویورک راهپیمایی کردند.
تظاهرات جهانی در اعتراض به ادامه روند گرمایش
31 شهريور 1393 ساعت 4:04
معترضانی که خواستار اقدامات فوری برای مقابله با گرمایش زمین هستند روز گذشته (یکشنبه) در بیش از ۲۰۰۰ نقطه جهان از جمله نیویورک راهپیمایی کردند.
به گزارش زیست آنلاین به نقل از ایسنا اعتراضات خیابانی تحت عنوان «راهپیمایی مردمی برای آب و هوا» برای مهار انتشار گازهای کربنی پیش از اجلاس آب و هوای سازمان ملل در نیویورک انجام شد. تظاهرات عظیمی از جمله در نقاط مختلف اروپا و همچنین استرالیا انجام شده است.
در منهتن نیویورک هم دهها هزار نفر در راهپیماییای که بان کیمون، دبیرکل سازمان ملل متحد در آن حاضر بود شرکت کردند.
بان به خبرنگاران گفت: سیاره زمین محل زندگی نسل های آینده ما خواهد بود. چاره دیگری جز حفظ زمین نداریم چون سیاره دیگری مثل زمین نداریم.
«جین گودال»، فعال برجسته محیط زیست، «ال گور»، معاون سابق ریاست جمهوری آمریکا و «سگولین رویال»، وزیر اکولوژی فرانسه هم در این راهپیمایی دبیرکل سازمان ملل را همراهی می کردند. این تظاهرات در آستانه اجلاس سازمان ملل درباره گرمایش برگزار میشود.
سازماندهندگان راهپیمایی منهتن گفتند که به اندازه ۵۵۰ دستگاه اتوبوس حامل تظاهرکنندگان در این رویداد حضور یافتند که بزرگترین تظاهرات در این زمینه در پنج سال اخیر است. آنها گفتند که هدفشان تبدیل مساله از یک نگرانی زیست محیطی به یک مساله عمومی است به طوری که تک تک آدم ها باید نگران آن باشند.
در استرالیا سازمان دهندگان این راهپیمایی اعلام کردند که ۲۰ هزار نفر در تظاهرات ملبورن شرکت کردند و از «تونی ابت»، نخست وزیر خواستند برای مقابله با این مشکل بیشتر تلاش کند.
به گزارش بیبیسی، تظاهرکنندگان نگرانند استرالیا در صورت عدم مهار گرمایش با پدیدههای مخرب طبیعی همچون خشکسالی، آتشسوزیهای طبیعی و طوفانهای بیشتری روبرو شود. بنابر این گزارش همچنین راهپیماییها نیز در ۲۰۰۰ منطقه مختلف در اطراف جهان برگزار شده است. روز سهشنبه سازمان ملل میزبان اجلاس تغییرات جوی در نیویورک خواهد بود که قرار است سران ۱۲۵ کشور در آن شرکت کنند.
آخرین اجلاس کره زمین، اجلاس کپنهاگ (دانمارک) که در سال ۲۰۰۹ میلادی برگزار شد در این زمینه به شکست انجامید.
تلاش اجلاس نیویورک ایجاد انگیزه سیاسی برای توافق بر سر یک معاهده اقلیمی جهانی است که تا پایان سال ۲۰۱۵ میلادی توسط همه دولتها امضا شود.
کد مطلب: 37189