به گزارش زیست آنلاین به نقل از ایسنا. این افراد در واقع کودکان، زنان و افراد بومی هستند و این اجلاس فرصت بسیار خوبی برای شنیده شدن صدای کودکان و انجام اقدامات لازم برای حفظ حقوق آنها در این زمینه است.
در ماه جاری میلادی (سپتامبر ۲۰۱۴) یونیسف به همراه صندوق جمعیت و نهاد زنان این سازمان به انجام اقداماتی برای شناسایی گروههای آسیب پذیر از تغییرات جوی پرداختهاند. کنفرانسها و پنلهای این اجلاس در خصوص آسیبهای گروههای آسیب پذیر و ارائه ایدههایی برای بهتر شدن شرایط است. صندوق کودکان سازمان ملل بر تشدید تاثیرات این پدیده جوی بر کودکان تمرکز کرده و حمایتهای لازم را در این زمینه انجام خواهد داد.
در واقع تغییرات جوی مسالهای است که با حقوق کودکان در ارتباط است و باید از این منظر به مساله تغییرات جوی نگاه کرد، چرا که داشتن آب و هوا و محیط زیست پاک از حقوق طبیعی کودکان است.
پیمان نامه حقوق کودک ۲۵ سال پیش قانون حمایت از کودکان در برابر هر نوع آلودگی را تصویب کرد. این آلودگی به خصوص شامل آلودگیهای زیست محیطی نیز میشود. از این منظر کودکان حق زندگی در هوای پاک و محیط زیست سالم را دارند.
در واقع محیط زیست سالم هیچگاه با سیلابها، خشکی و بلایای طبیعی مواجه نمیشود. برای مثال کشورهایی همچون اوگاندا و مالی به دنبال خشکیهای مداوم دچار مشکل کمبود آب شدهاند.
کمبود آب سالم معضلی است که بر جمعیتهای آسیب پذیری همچون زنان و دختران تاثیر سوء بیشتری میگذارد و در صورت کمبود آب سالم مردم به سمت استفاده از آبهای آلوده میروند که در این آبها، آلودگیهای باکتریایی وجود دارد. با این اوصاف امید میرود که کنفرانس آینده تغییرات جوی به تمام مردم در جوامع مختلف فرصت شنیده شدن و دیده شدن را بدهد.