کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

ابتکار مطرح کرد:

نقش تاریخی آمریکا در توافق نامه پاریس

10 ارديبهشت 1396 ساعت 2:00

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به نقش تاریخی ایالات متحده آمریکا در تغییر اقلیم، تاکید کرد: آمریکا باید مسئولیت خود را در قبال زمین و معاهده پاریس درک کرده و موضع خود را در این زمینه تغییر ندهد چون آیندگان ما را بر اساس تصمیمات‌مان قضاوت می‌کنند.


معصومه ابتکار در حاشیه کنفرانس بلندپایه تغییرات اقلیمی ایران و اتحادیه اروپا در پاسخ به پرسش خبرنگاری در مورد احتمال جدایی آمریکا از توافقنامه پاریس اظهار کرد: این کشور در زمینه معاهده پاریس نقش تاریخی دارد و باید به نقش تاریخی خود در زمینه تغییر اقلیم نیز توجه داشته باشد. این نقش تاریخی باعث می‌شود که این کشور مسئولیت خود را در قبال کره زمین و معاهده پاریس درک کند. آمریکا نباید موضع خود را در قبال توافقنامه پاریس تغییر دهد چون این معاهده روی کل زمین و روی همه انسان‌ها تاثیرگذار خواهد بود و آیندگان ما را به خاطر تصمیمات‌مان قضاوت خواهند کرد. امیدواریم آمریکا متوجه این نقش تاریخی بوده و به توافقنامه پاریس پایبند بماند.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: از روز گذشته میزبان کمیسیون تغییرات اقلیم و انرژی اتحادیه اروپا بودیم. روز گذشته مذاکرات خوبی درباره همکاری ایران با اتحادیه اروپا انجام شد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون همکاری‌های خوب و جدی با اتحادیه اروپا داشته‌ایم، گفت: این مرحله، مرحله جدیدی از همکاری‌های ایران با اتحادیه اروپا است چون تفاهمنامه‌ای منعقد می‌شود که مورد قبول همه اعضای اتحادیه اروپا است و وارد فاز همکاری‌های فنی و اعتباری با اتحادیه اروپا می‌شویم. موضوعات همکاری ما با اتحادیه اروپا با برنامه ششم توسعه، برنامه اقتصاد کم کربن، برنامه کاهش شدت انرژی و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و بهینه‌سازی مصرف انرژی هم‌راستا است.

ابتکار با بیان اینکه ایران در بحث سازگاری با تغییر اقلیم دچار نقص‌ها و آسیب‌هایی است،اظهارکرد: ابعاد تاب‌آوری لازم را باید به دست آوریم بگونه‌ای که شهرها و روستاها در مقابل تغییر اقلیم تاب‌آور شوند همچنین لازم است تاب‌آوری در بخش کشاورزی،‌ صنعت و مدیریت منابع آب در دستور کار قرار گیرد.

معاون رییس‌جمهور در پایان با تاکید بر اینکه همکاری‌ با اتحادیه اروپا ابعاد منطقه‌ای و بین‌المللی نیز دارد، گفت: سعی می‌کنیم این همکاری‌ها را در بعد منطقه‌ای و بین‌المللی نیز دنبال کنیم.  اتحادیه اروپا ایران را جزو شرکای اصلی خود می‌داند. ما نیز آمادگی داریم تا همکاری‌ها با اتحادیه اروپا را دنبال کنیم تا با کمک یکدیگر هم به اهداف ملی دست پیدا کنیم و هم در جامعه جهانی به اهداف مورد نظر برای مقابله با تغییر اقلیم و حفظ کره مسکون دست یابیم.

 

منبع: ایسنا


کد مطلب: 62192

آدرس مطلب :
https://www.zistonline.com/news/62192/نقش-تاریخی-آمریکا-توافق-نامه-پاریس

زیست آنلاین
  https://www.zistonline.com