عضو مجمع نمایندگان استان تهران با بیان اینکه معضل مگس های سفید پایتخت با اقدامات مقطعی و جزئی شهرداری رفع نمی شود استفاده از راهکارهای بیولوژیکی و علمی را در کاهش جمعیت این حشرات دانست.
تغییر اکوسیستم، علت افزایش مگسهای سفید
31 ارديبهشت 1396 ساعت 12:45
عضو مجمع نمایندگان استان تهران با بیان اینکه معضل مگس های سفید پایتخت با اقدامات مقطعی و جزئی شهرداری رفع نمی شود استفاده از راهکارهای بیولوژیکی و علمی را در کاهش جمعیت این حشرات دانست.
علیرضا محجوب اقدامات شهرداری برای مبارزه با مگس های سفید پایخت را مقطعی، احساسی و جزئی خواند و افزود: شهرداری تهران در گذشته با بکارگیری راهکارهایی به دنبال کاهش جمعیت موش ها بود اما این راهکارها موفقیت آمیز نبوده و عوامل بیولوژیکی یعنی گربه ها منجر به کاهش جمعیت موش های شدند بنابراین شهرداری به این نتیجه رسید که نمی توان با طعمه گذاری و استفاده از سموم با موش ها مبارزه کرد؛ البته
تغییر اکوسیستم، علت افزایش تعداد مگس های سفید پایتخت
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، تغییر اکوسیستم را علت افزایش تعداد مگس های سفید دانست و ادامه داد: البته در گذشته هم سفیدبالک ها در پایتخت وجود داشتند اما تعداد آنها به میزان کنونی نبود و تغییر اکوسیستم باعث شده تعداد حشراتی مانند مگس سیاه که از سفیدبالک ها تغذیه می کردند کاهش یابد و این موضوع افزایش تعداد مگس های سفید در پایتخت را به دنبال داشته است.
وی ادامه داد: برای کاهش تعداد مگس های سفید در پایتخت باید در جهت احیای نسل حشرات تغذیه کننده این حشرات اقدام کرد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، افزود: راهکارهای مبارزه با مگس های سفید باید به گونه ای باشد که به محیط زیست و مردم آسیب وارد نشود.
کاهش جمعیت مگس های سفید پایتخت نیازمند استفاده از راهکارهای بیولوژیک و علمی
عضو مجمع نمایندگان استان تهران استفاده از راهکارهای بیولوژیکی و علمی را در کاهش جمعیت مگس های سفید پایتخت موثر دانست و گفت: هر چند برای کاهش تعداد مگس های سفید در پایتخت باید کارکارشناسی و علمی صورت بگیرد اما به راهکارهای علمی و بیولوژیک توجهی نمی شود.
منبع: خبرگزاری خانه ملت
کد مطلب: 62506