معاون وزیر نیرو درامور آب و انرژی گفت: هم اکنون ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر از ۲۰۰ مگاوات به ۴۰۰ مگاوات رسیده است امیدواریم تا پایان سال ۳۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر دیگر اضافه شود تا ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر به ۷۰۰ مگاوات برسد.
افزایش ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر به ۷۰۰ مگاوات
7 آبان 1396 ساعت 1:09
معاون وزیر نیرو درامور آب و انرژی گفت: هم اکنون ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر از ۲۰۰ مگاوات به ۴۰۰ مگاوات رسیده است امیدواریم تا پایان سال ۳۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر دیگر اضافه شود تا ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر به ۷۰۰ مگاوات برسد.
به گزارش زیست آنلاین، هوشنگ فلاحتیان معاون وزیر نیرو در امور آب و انرژی با اشاره به اینکه مصرف برق امسال با رشد قابل توجهی مواجه بوده است، اظهار کرد: پیک مصرف برق امسال ۵۵ هزار و ۴۴ مگاوات بوده که نسبت به سال گذشته رشد ۷ درصدی را نشان میدهد؛ بنابراین بیشترین رشد مصرف در بخش صنعتی بوده است.
او تصریح کرد: میزان تقاضا برای سیستمهای سرمایشی نسبت به سال گذشته افزایش یافته و امسال علی رغم رشد مصرف برق شاهد افزایش ۲۵ درصدی در بخش صادرات بودیم.
فلاحتیان گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته قرار است ۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه جدید قبل از تابستان وارد شبکه برق شود. همچنین برای افزایش راندمان نیروگاهها سه سنایور را در دستور کار خود قرار دادیم. برای سال آینده پیک بار حدود ۵۶ هزار مگاوات پیش بینی شده و یا پیک بار به ۵۷ هزار و ۵۰۰ مگاوات یا به ۵۹ هزار مگاوات خواهد رسید.
معاون وزیر نیرو در بخش آب و انرژی با بیان اینکه ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر نسبت به اوایل سال ۹۲ صددرصد اضافه شده است، گفت: هم اکنون ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر از ۲۰۰ مگاوات به ۴۰۰ مگاوات رسیده است و امیدواریم تا پایان سال ۳۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر دیگر اضافه شود تا ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر به ۷۰۰ مگاوات برسد.
فلاحتیان با بیان اینکه برنامه هایی برای کاهش خاموشی در دست اجراست، اظهار کرد: احداث ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه جدید طی ۴ سال آینده ۴۰ درصد خاموشی برق را کاهش میدهد که در بخشی توسط انرژیهای نو تامین میشود و این امر گام مثبتی برای محیط زیست نیز به شمار میرود.
فلاحتیان گفت: براساس مصوبهای که به تصویب رسیده، قرار است برای کسانی که از برق غیر مجاز استفاده میکنند انشعاب موقت در اختیار آنها قرار داده شود.
معاون وزیر نیرو در آب و انرژی میزان مطالبات بخش خصوصی را ۱۴ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: همچنین به غیر از این مطالبات بخش خصوصی حدود ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به تولیدکنندگان تجهیزات بدهکار هستیم.
او خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته قرار است توزیع برق به ۸ درصد، تلفات برق از ۱۱ درصد به ۸ درصد در دولت دوازدهم برسد.
فلاحتیان با اشاره به تعهدات ایران در اجلاس کاب ۲۱، خاطرنشان کرد: تعهد ایران در کاب ۲۱ این است که حداقل ۴ درصد از آلایندههای زیست محیطی را به صورت اختیاری کاهش دهد و اگر در این زمینه به ما کمک کنند میتوانند انتظار بیشتری هم داشته باشند. بی تردید یکی از روش هایی که میتوان با آن آلایندهها را کاهش داد استفاده از انرژی خورشیدی و بادی است که باعث میشود معادل همان مقدار از سوخت فسیلی استفاده نشود.
او خاطر نشان کرد: در طول دولت یازدهم تلاش وزارت نیرو مبتنی بر این بود که ساختار سازمانی توسعه انرژیهای تجدیدپذیر را بهینه کند، قراردادهای خرید تضمینی را بازنگری نماید و تعرفهها را به شکل منطقی درآورد. هم اینک قانون مربوطه در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و سازمان انرژیهای نوی ایران در سطح معاونت وزیر قرار گرفته و بودجه مشخصی از طریق عوارض هر کیلووات ساعت برقی که از مردم دریافت میشود، به آن اختصاص یافته تا برق انرژیهای تجدیدپذیر را به صورت تضمینی خریداری کند.
کد مطلب: 65194