فیلیپین با وجود آلودگی های آبی شدیدی که دارد، دارای ۷۶۴۱ جزیره و شبه جزیره است و یکی از نواحی اساسی دریایی از لحاظ تنوع زیستی است و دارای تنوع مرجانی و جلبکی بالا و منحصر به فردی است.
ساخت مجمع الجزایر مصنوعی در فیلیپین
25 آبان 1396 ساعت 11:45
فیلیپین با وجود آلودگی های آبی شدیدی که دارد، دارای ۷۶۴۱ جزیره و شبه جزیره است و یکی از نواحی اساسی دریایی از لحاظ تنوع زیستی است و دارای تنوع مرجانی و جلبکی بالا و منحصر به فردی است.
به گزارش زیست آنلاین، با توجه به این که گردشگری یکی از صنایع اصلی و رو به رشد در جهان است، با اعمال معماری پایدار و انعطاف پذیر می توان به طور موثری بر روی روند نامطلوب آلودگی جهانی آب ها و تغییرات غیر طبیعی محیطی تاثیر گذاشت.
پروژهNAUTILUS ECO-RESORT سازگار با محیط زیست طراحی شده است و معماران آن وعده داده اند که تمامی علوم و فنون به کار رفته در این مجمع الجزایر مصنوعی، در راستای حفظ و بقای محیط بومی و افزایش گردشگری در این ناحیه خواهد بود.
ساکنین این پروژه عظیم، از لحاط غذا و انرژی، خودکفا خواهند بود. این پروژه همچنین به عنوان منبع و مخزنی برای نگه داری گونه های محیطی و بومی عمل خواهد کرد.
در برنامه لازم الاجرا برای ساکنان و تازه واردان به این مجمع الجزایر، پاک سازی دریا از زباله های پلاستیکی،محافظت از مرجان ها و پاک سازی سواحل نیز قرار دارد.
این پروزه یک مجموعه توریستی پیشگام برای ترکیب و اتحاد جامعه علمی ود معماری های اکو-توریستی است. به این معنا که علم و معماری توریستی برای بهینه سازی و احیا و حفاظت از محیط زیست و اکوسیستم رو به زوالی مانند فلیپین، با هم در نظر گرفته شده اند.
بر اساس علم biomimicry (تقلید زیست محیطی ) ، معماری این طرح سازگار با محیط زیست، از اشکال، سازه ها، هوش مصنوعی و بازخردهای متفاوت الهام اکوسیستم های طبیعی موجود در زمین الهام گرفته است. این پروژه، جدیدترین پروژه معماری سبز ی است که با به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی خود، برای حفظ طبیعت و محیط زیست شهری تلاش می کند. تمرکز این پروژه بر حفظ و احترام به اکوسیستم بومی و زیست محیطی موجود است.
این مجموعه با به صفر رساندن زباله، هدر رفت و کمبود ، بازیافت و استفاده مجدد از مواد را سرلوحه خود قرار داده است.
این مجمع الجزایر مصنوعی، مفهومی مشارکتی، اکو-توریسم و حافظ محیط زیست خواهد بود که در آن رفاه حال ساکنان، بعد از رعایت اصول اکوسیستمی و زیست محیطی، مطرح است.
در راستای طرح بازیافتی، کلیه مواد زائد به عنوان ماده اولیه ای برای ساخت اشیا و یا مواد قابل مصرف اولیه اند. بنابراین، مفهوم زباله در چرخه این پروژه توریستی-مسکونی، به معنای عنصر کاربردی اصلی و غیر زائد است.
گیاهان در قلب این پروژه قرار دارند راهکارهایی که برای احیای پوشش گیاهی در این پروژه انجام می شوند عبارت اند از :
تقویت ارتباط بصری با طبیعت
تمرکز بر تنوع زیستی و تهویه هوا
استفاده حداکثری از نور طبیعی موجود
استفاده از پوشش های سازگار و متنوع گیاهی
بهینه سازی ارتباط با محیط زیست
اهداف بالا به وضوح در راستای ارتباط با محیط زیست اند و به جای به کار گیری تکنولوژی بالا و یا عدم استفاده از تکنولوژی، بنا بر نیاز خود از هر دو مورد بهره می برد.
نمای منحصر به فرد سه برج مسکونی موجود ، تصویری ۳۶۰ درجه و کامل از محیط اطراف را ارائه می دهد و با دیوار ای سبز پوسانده شده است.در بالای سقف ها نیز لوله هایی به منظور استفاده از انرژی گرمایی و تابشی خورشید، برای گرم کردن آب مورد نیاز ساکنین تعبیه شده است.این پروژه دارای جزئیات خیره کننده و منحصر به فرد زیادی است.
کد مطلب: 65705