به گزارش زیست آنلاین، وی در ادامه نوشت: بیشترین آمار بیکاری درایران به استان های کرمانشاه و کردستان اختصاص دارد. بسیاری از روستاییان به دنبال یافتن درآمدی برای زندگی به شهرهای استان می آیند. ولی چون درصد بیکاران آنجا نیز بالاست ناچار به دستفروشی شده و به مشاغل کاذب روی می آورند.
به نیت ساختن مناطق زلزله زده مجددا به استان کرمانشاه سفر کرده ام . قرار است سر مساله مهم انتخاب ۳۹; روستای امید۳۹; به توافق برسیم.
تعدادی از مدرسان دانشگاه در استان های کردستان و کرمانشاه با هدف ساخت روستای امید، آسیب شناسی سازه های روستایی ویران شده را آغاز کرده اند .
روستایی با انرژی خورشیدی
آهسته آهسته در حال جایابی قطعی روستای امید هستیم، روستایی که با الگوی توسعه پایدار همخوان باشد.
قرار است با یاری سازمانهای ذیربط جایابی روستا را به گونه ای انجام دهیم که روی گسل نباشد. برای همین اگر لازم باشد روستای جدید با مقداری فاصله از مکان قبلی خود ساخته می شود. سازه های روستای امید بر مبنای تحقیقات و پژوهش های اساتید و محققان دانشگاه کردستان تاسیس می شود تا در مقابل زلزله های احتمالی آینده نیز مقاوم باشد.
روستایی که از همان ابتدا دارای سیستم فاضلابی باشد که آب مصرفی روستا را تصفیه کرده و برای آبیاری در اختیار کشاورزان قرار دهد. سیستم آبیاری اش قطره ای باشد تا آب هرز نرود.
سیستم گرمایشی آن انرژی خورشیدی باشد . مطالعات اولیه دانشگاه کردستان نشان می دهد که مردم این روستا می توانند حداقل ۹ ماه از سال را فقط با بهره بردن از انرژی خورشیدی به راحتی بگذرانند. در ۳ ماهی هم که هوا بسیار سرد می شود می توان از سوخت های فسیلی بهره برد. به عبارتی از نظر حفظ محیط زیست متناسب با استانداردهای جهانی بنا شود.
محل نگهداری دامها و احشامش که منبع اصلی درآمد اهالی روستاست با فناوری های بهداشتی نوین تجهیز شود چرا که ۳۹; امید۳۹; قرار است اشتغال آفرین و درآمد زا باشد تا مردمش برای گذارن معاش مجبور کوچ به شهرها نشوند. این روستا حتما یک خانه بهداشت و یک مجموعه فرهنگی دارد تا علاوه بر رفع نیاز اهالی، به روستاهای اطراف خود نیز سرویس دهد.
الگویی برای همه روستاها
بیش از ۳ میلیارد تومان کمک های مردمی برای کمک به زلزله زدگان به حساب من واریز شده است و کمک ها همچنان ادامه دارد.
روستای امید ما روستای ۳۹;سراب ذهاب قادری۳۹; است که جزو منطقه ثلاث باباجانی است. ۷۵ خانوار در آن سکونت داشته اند. بین ۳۰ تا ۴۰ نفر از اهالی در زلزله جانباخته اند و خانه های بسیاری ویران شده است. یکی از دلایلی که ما این روستا را برگزیدیم تعداد کم خانوارهای آن بود تا با بودجه ۳ میلیاردی ما جور درآید.
به گزارش ایرنا، امیدوارم مسولین هم با ما همکاری کنند تا این دهکده برپا و یک مدل برای بازسازی روستاهای آسیب دیده کرمانشاه و همین طور کل ایران شود.
بنیاد مسکن و قرارگاه خاتم الانبیا که بازسازی روستاهای تخریب شده را بر عهده گرفته اند نیز از طریق کانال هایی از این اقدام ما استقبال کرده اند. چرا که به هرحال باری را از دوش آنان برمی دارد.