پایان رسمی فعالیت صد روزه معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت از محیط زیست با محوریت زباله
به گزارش زیست آنلاین، کاوه مدنی با اشاره به اینکه امروزه حفاظت از محیط زیست به یکی از مهمترین دغدغههای بشر تبدیل شده است، گفت: یکی از جنبههای مهم آموزش و آگاهیرسانی درباره مسائل محیط زیستی ضرورت فراگیر بودن جامعه مخاطب است. از سوی دیگر، پیوستگی آموزشهای محیط زیستی تا حد قابل توجهی میتواند تضمینکننده اثربخشی در تغییر رفتارها با طبیعت باشد.
وی افزود: انسان به عنوان جزئی از این سیاره همانطور که نقش مهمی در تخریب زمین داشته است، با تغییر رفتار و اهمیت دادن به محیط زیست میتواند نقش ارزندهای در حفظ زمین و ترمیم آن نیز ایفا کند.
این مقام مسئول در سازمان حفاظت از محیط زیست ادامه داد: معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست در کمتر از شش ماه از شروع کار دولت دوازدهم در جهت اجرای وظایف ذاتی خود مبنی بر سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت عالی بر فرآیند اجرایی طرحها و برنامههای آموزشی برای نخستین بار موفق به تدوین و اجرای برنامه موضوع محور با بازهی زمانی مشخص در سطوح ستادی و ملی شد.
مدنی اضافه کرد: طرح «بیزباله» از اول دی ماه ۹۶ تا ۱۳ فروردین ۹۷ با هدف ایجاد حساسیت و تقویت حس مسئولیتپذیری جامعه با شعار «از خودمان شروع کنیم» به استقبال فصل بهار رفت تا طبیعت سبز ایران در آستانه روز طبیعت (۱۳ فروردین) دچار آسیب و تخریب کمتری شود.
وی با بیان اینکه طرح بیزباله در گام نخست دولتمردان، برنامهریزان و مجریان طرحهای آموزشی و فرهنگی را نشانه گرفت تا با انجام اقداماتی هرچند کوچک ولی منطبق و سازگار با محیط زیست بتواند به انتقال و ترویج پیامهای محیط زیستی در جامعه بپردازد، اظهار داشت: این طرخ به دنبال این بود که این درک و آگاهی را بین مردم نهادینه سازد که برای داشتن محیط زیستی سالم و به دور از هرگونه آلودگی نباید منتظر تنها اقدامات بزرگ باشیم بلکه با انجام رویدادهای کوچک اما فراگیر و هدفمند توسط تمامی سرمایههای اجتماعی میتوان اقدامات بزرگی را نیز رقم زد.
معاون سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: امید است چنین طرحهایی با «اعتمادسازی» میان تک تک افراد جامعه و جلب مشارکت آگاهانه و داوطلبانه آنها زمینه وفاق و همدلی دولت و مردم را برای ایجاد عزمی راسخ به منظورحفاظت از محیط زیست و طبیعت زیبای وطن مهیا کند./ منبع: ایلنا