طبق عادت دورههای پیشین و در یک قرارداد نانوشته در زمان خشکسالی به دنبال تامین منابع جدید آب رفتهایم و این موضوع ما را از اصلاح شیوههای مصرف دور نگه داشته است.
از اصلاح شیوههای مصرف دور مانده ایم
23 فروردين 1397 ساعت 7:00
طبق عادت دورههای پیشین و در یک قرارداد نانوشته در زمان خشکسالی به دنبال تامین منابع جدید آب رفتهایم و این موضوع ما را از اصلاح شیوههای مصرف دور نگه داشته است.
به گزارش زیست آنلاین، از وزارت نیرو رضا اردکانیان در سفر به خراسان رضوی و در آیین بهرهبرداری از طرح های آب و فاضلاب شهر مشهد با بیان این مطلب اظهار داشت: امروز ۱۸ طرح مهم در عرصه آب و فاضلاب با سرمایه گذاری بیش از ۸۰ میلیارد تومان در مشهد آغاز شده که می تواند تحول مناسبی در این بخش ایجاد کند.
وی افزود: عرصه مدیریت آب یکی از عرصه هایی است که هر کس توفیق هر نوع فعالیتی در این عرصه را داشته باشد می تواند امیدوار باشد از عمرش به میزان توانمندیها، تلاش و فعالیتش بهره لازم را برده و آثار آن را نسلهای آینده ببینند.
اردکانیان ادامه داد: در عرصه آب و برق و منابع زیست محیطی باید در پی تدابیری باشیم تا امسال را به عنوان سالی به یاد ماندنی از حیث تحولاتی که به ثمر می رسانیم یا آنها را آغاز میکنیم در تاریخ کشور ثبت شود.
وزیر نیرو با تاکید بر اینکه دستگاه های مسئول در کشور به فکر تامین منابع جدید آب از هر طریق ممکن است، ولی این امر نباید موجب این شود که تلاش خود برای اصلاح شیوه های مصرف را از نظر دور بداریم، ادامه داد: فرصت خیلی کم است و در شرایطی که جمعیت به ۱۰۰ میلیون خواهد رسید، با این اقلیم خشک حتما باید در شیوه های مصرف تجدیدنظر کنیم؛ در غیر این صورت با چنین روندی آینده فرزندان ما را به مخاطره خواهد انداخت.
وی افزود: معمولا در دورههای پیشین که با خشکسالی مواجه بودهایم در یک قرارداد نانوشته به جای اینکه به شیوه مصرف بپردازیم، موضوع تامین منابع جدید آب، ما را از اصلاح شیوههای مصرف دور نگه داشته است.
وزیر نیرو با بیان اینکه امسال علاوه بر رشد مصرف انرژی، از آب کمتری در سدها برای تولید انرژی برقابی برخوردار هستیم، گفت: در این زمینه مردم باید با همکاری خود در زمینه مصرف انرژی شرایطی را فراهم کنند که بتوانیم تابستان امسال را با آرامش بیشتری سپری کنیم.
اردکانیان با تاکید بر اینکه در زمینه مصرف آب نمره قابل قبولی نداریم و جامعه بدمصرفی هستیم، افزود: امروزه دستگاههای اجرایی برای فرهنگسازی در این بخش وظیفه بسیار سنگینی بر عهده دارند.
وی تصریح کرد: سالانه بیش از چهار میلیارد مترمکعب پساب در کشور تولید میشود که میتوان پس از تصفیه آن را برای تغذیه سفرههای زیرزمینی و مصارف مختلف از جمله بخش کشاورزی و آبیاری فضای سبز کشور مورد استفاده قرار داد./ منبع: انرژی امروز
کد مطلب: 69306