صنایع بزرگ پذیرفتند که در اجرای طرح ها مشارکت مالی داشته باشند و بخشی از این مشارکت برای جبران مضیغه اقتصادی کشاورزان شرق استان اصفهان اختصاص یافت.
مشارکت مالی صنایع برای جبران مشکلات کشاورزان شرق زاینده رود
3 ارديبهشت 1397 ساعت 5:00
صنایع بزرگ پذیرفتند که در اجرای طرح ها مشارکت مالی داشته باشند و بخشی از این مشارکت برای جبران مضیغه اقتصادی کشاورزان شرق استان اصفهان اختصاص یافت.
به گزارش زیست آنلاین، رضا اردکانیان درخصوص تشکیل کارگروه سازگاری با کم آبی گفت: این کارگروه از نیمه اسفند ۱۳۹۶ تشکیل شد؛ نخستین جلسه آن به مساله آب اصفهان اختصاص داشت و به بررسی مشکلات کشاورزان شرق زاینده رود پرداخت.
وی افزود: طرح های خوبی در سطح استان اصفهان برای حل دائمی و پایدار مشکل کشاورزان شرق استان به این کارگروه ارائه و این طرح ها تصویب شد.
وزیر نیرو با بیان اینکه صنایع بزرگ پذیرفتند که در اجرای طرح ها مشارکت مالی داشته باشند، گفت: بخشی از این مشارکت برای جبران مضیغه اقتصادی کشاورزان شرق استان اصفهان اختصاص یافت.
به گفته اردکانیان قبل از پایان سال ۹۶ منابع بین ۲۶ هزار و ۲۰۰ خانوار توزیع شد و اکنون نیز کمیته استانی این کارگروه ملی در اصفهان فعال است تا طرح های ناظر بر تبدیل کشت سنتی به کشت گلخانه ای یا استفاده از پساب تصفیه شده و غیره را انجام دهد.
اردکانیان اظهارداشت: در مرحله بعد خوزستان را در دستور کار داریم و سپس پرونده استان کرمان در دستور کار قرار این کارگروه قرار می گیرد؛ سعی می کنیم برنامه استان هایی که با مشکلات پیچیده تری مواجه هستند را در این کارگروه ملی مطرح کنیم.
وزیر نیرو با اشاره به اینکه کارگروه سازگاری با کم آبی موظف به پشتیبانی از تدابیر استان هاست، گفت: تدابیر این کارگروه ناظر بر این است که کمبود آب چگونه بین بخش های مختلف توزیع شود؛ اگر قرار است کاهشی به بخش کشاورزی داشته باشیم، این کاهش به چه میزان و کجاها باشد.
به گفته وی، استانداری ها محور کار هستند و استانداران رئیس کمیته استانی و وزیر کشور نیز عضو کارگروه سازگاری با کم آبی هستند.
وزیر نیرو اظهار امیدواری کرد با تاکیدهای رئیس جمهوری و حمایت اعضای دولت از این ایده بتوانیم امسال را به رغم همه محدودیت ها با مشکلات کمتری پشت سر بگذاریم.
به گزارش ایرنا، ارتفاع کل ریزش های جوی از اول مهرماه تا سی ام دیماه، یعنی چهار ماه نخست سال آبی جاری، ۳۹.۵ میلیمتر گزارش شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۹۹.۲ میلیمتر)، ۶۰ درصد کاهش یافته است.
براساس اعلام وزیر نیرو ۱۶۵ شهر با جمعیت ۱۰.۵ میلیون نفر در وضعیت زرد، ۶۲ شهر با جمعیت ۶.۸ میلیون نفر در وضعیت نارنجی و ۱۰۷ شهر با جمعیت ۱۷.۲ میلیون نفر در وضعیت قرمز و در مجموع این ۳۳۴ شهر در معرض تنش آبی قرار خواهند داشت./ منبع: انرژی امروز
کد مطلب: 69409