جلوگیری از آلوگی آب، تولید پساب، بازچرخانی، هوشمندسازی، مدیریت انرژی، بهرهبرداری و ارتقای تاسیسات موجود اقداماتی است که میتوان از آنها از بخش خصوصی بهره جست.
میزان تخصیصات صنعت آب و فاضلاب را ۴۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است
16 ارديبهشت 1397 ساعت 9:30
جلوگیری از آلوگی آب، تولید پساب، بازچرخانی، هوشمندسازی، مدیریت انرژی، بهرهبرداری و ارتقای تاسیسات موجود اقداماتی است که میتوان از آنها از بخش خصوصی بهره جست.
به گزارش زیست آنلاین، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: در پی این هستیم تا با انجام اقداماتی مشارکت بخش خصوصی را در طرحهای آب و فاضلاب در حوزه بهرهبرداری افزایش دهیم. علاوه بر این قصد داریم تا در راستای حمایت از بخش خصوصی به سراغ قراردادهای بلندمدت و خرید محصول از آنها برویم.
حمیدرضا جانباز در سومین جشنواره و نمایشگاه توانمندیهای بهرهبرداری و نگهداری در صنعت آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه فضای بسیار گستردهای در حوزه طرحهای بهرهبرداری وجود دارد، اظهار کرد: جلوگیری از آلوگی آب، تولید پساب، بازچرخانی، هوشمندسازی، مدیریت انرژی، بهرهبرداری و ارتقای تاسیسات موجود اقداماتی است که میتوان از آنها از بخش خصوصی بهره جست.
وی با اشاره به ظرفیتهای بخش خصوصی در انجام فعالیتهای مربوط به حوزه آب و فاضلاب عنوان کرد: با انجام تدابیری به دنبال این هستیم تا به جای انعقاد قراردادهای کوچک به سراغ قراردادهای بلندمدت برویم. چرا که تاکنون قراردادهای سرمایهگذاری آن طور که باید پیشرفت نداشته و لازم است گامهای بزرگتری در این حوزه برداشته شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور با تاکید به این مسئله که در شرایط فعلی لازم است سیستمهای آب و فاضلاب ارتقا پیدا کند و تصفیهخانههایمان به تصفیهخانههای مدرن تبدیل شود، گفت: مدیریت تقاضا و مصرف موضوع دیگری است که باید به جد مورد توجه قرار گیرد. چرا که در حال حاضر نمیتوان به تنهایی برای تامین خدمات پایدار به منابع مالی اکتفا کرد.
جانباز میزان تخصیصات صنعت آب و فاضلاب را ۴۰ هزار میلیارد تومان دانست و افزود: در حال حاضر چالشهای متعددی در حوزه بهرهبرداری در صنعت آب و فاضلاب وجود دارد که میتوان به تغییر اقلیم و خشکسالی اشاره کرد. البته باید گفت که در حال حاضر خشکسالیهای موجود در کشور یک حادثه غیرمتقربه نیست و باید بپذیریم که ایران در یک اقلیم گرم و خشک قرار دارد.
وی با اشاره به اهمیت مقوله سازگاری با کمآبی گفت: با توجه به کاهش بارندگی و افزایش جمعیت و تقاضا لازم است که برای حل چالشهای آبی به موضوع سازگاری با کمآبی توجه شود و در این حوزه باید از حیثت تجهیزات و هم نیروی انسانی و فرهنگ عمومی جامعه را سازگار کنیم البته از حیث تجهیزات علیرغم اینکه اقدامات خوبی تاکنون انجام شده، اما هنوز نیازمند فعالیت گسترده در این حوزه هستیم.
جانباز با تاکید بر این مسئله که لازم است خدمات با کیفیت به مشترکان ارائه شود، عنوان کرد: استفاده از شبکههای اجتماعی موضوعی است که میتواند ما را در رسیدن به ارائه خدمات باکیفیت یاری کند.
از ابتدای دولت یازدهم تا شهریور ماه سال گذشته ۵۵ هزار میلیارد ریال قرارداد برای سرمایهگذاری در طرحهای آب و فاضلاب منعقد شده که بررسی وضعیت طرحهای به قرارداد رسیده با سرمایهگذاران بخش غیردولتی در بخش آب و فاضلاب نشان میدهد که استقبال مناسبی از سوی سرمایهگذاران بخش خصوصی در احداث طرح های بخش آب و فاضلاب صورت گرفته است.
کد مطلب: 69537