در حال حاضر ظرفیت اسمی تولید برق ایران ۷۸ هزار و ۷۲۶ مگاوات است. حدود ۸۱ درصد این ظرفیت به نیروگاههای حرارتی،حدود ۱۵ در بخش نیروگاههای برق آبی، واحدهای تولید پراکنده و خودتأمین در مجموع ۱.۵۶ درصد و واحدهای دیزلی نیز ۰.۵۶ درصد و سهم انرژیهای تجدیدپذیر مثل باد و خورشید در تولید برق کشور با ثبت سهم ۰.۴۶ درصد از ظرفیت اسمی تولید برق کشور را دارند.
به گزارش زیست آنلاین،سهم انرژیهای تجدیدپذیر مثل باد و خورشید در تولید برق کشور با ثبت سهم ۰.۴۶ درصد در ظرفیت اسمی تولید برق، حتی به نیم درصد هم نمیرسد.
در حال حاضر ظرفیت اسمی تولید برق ایران ۷۸ هزار و ۷۲۶ مگاوات است. حدود ۸۱ درصد این ظرفیت به نیروگاههای حرارتی باز میگردد که در قالب واحدهای بخاری، واحدهای گازی و واحدهای سیکل ترکیبی با مصرف سوخت گازطبیعی و یا سوخت مایع فسیلی به تولید برق میپردازند.
حدود ۱۵ درصد ظرفیت اسمی تولید برق کشور در بخش نیروگاههای برق آبی است. نیروگاه اتمی بوشهر نیز به عنوان تنها نیروگاه اتمی ایران با ظرفیت ۱۰۲۰ مگاوات، ۱.۳ درصد از ظرفیت اسمی تولید برق کشور را به خود اختصاص داده است.
واحدهای تولید پراکنده و خودتأمین در مجموع ۱.۵۶ درصد و واحدهای دیزلی نیز ۰.۵۶ درصد از ظرفیت اسمی تولید برق کشور را دارند.
سهم انرژیهای تجدیدپذیر مثل باد و خورشید در تولید برق کشور با ثبت سهم ۰.۴۶ درصد در ظرفیت اسمی تولید برق، حتی به نیم درصد نیز نمیرسد. این درحالی است که توسعه انرژیهای تجدیدپذیر سالهاست در دستور کار دولتهای مختلف ایران قرار دارد./ منبع: تسنیم