این مسئله سبب میشود که سرمایه مردم به مدت زیادی در خاک بلااستفاده بماند و پروژههایی که میتوانست یک الی دو ساله ساخته شود به دلیل توزیع منابع محدود بین پروژههای زیاد، سالها در مرحله ساخت باقی میمانند.
از این پس همه پروژههای عمرانی باید پیوست زیست محیطی داشته باشد
2 تير 1397 ساعت 8:00
این مسئله سبب میشود که سرمایه مردم به مدت زیادی در خاک بلااستفاده بماند و پروژههایی که میتوانست یک الی دو ساله ساخته شود به دلیل توزیع منابع محدود بین پروژههای زیاد، سالها در مرحله ساخت باقی میمانند.
به گزارش زیست آنلاین، محمد افشانی در آئین افتتاح پروژه تقاطع بلوار ارتش امام علی و پنج پروژه دیگر که به صورت همزمان افتتاح شد از مردم، اهالی محل، کارگران، مهندسان و ... که بابت اجرای این پروژه زحماتی را متحمل شدند تقدیر و تشکر کرد و در ادامه با بیان اینکه یکی از مشکلات در شهرداری تهران این است که شروع پروژههای متعدد و همزمان بدون توجه به محدودیتها و منابع مالی است، گفت: این مسئله سبب میشود که سرمایه مردم به مدت زیادی در خاک بلااستفاده بماند و پروژههایی که میتوانست یک الی دو ساله ساخته شود به دلیل توزیع منابع محدود بین پروژههای زیاد، سالها در مرحله ساخت باقی میمانند.
وی با بیان اینکه یکی از اولویتهای ما این است که متناسب به محدودیت منابع مالی به همان میزان پروژه تعریف کنیم، گفت: برای پروژههای موجود نیز آنهایی که درصد پیشرفت بالاتر یعنی حدود ۷۰ درصد به بالا داشته باشند به ترتیب تامین منابع خواهیم کرد و به اتمام میرسانیم.
شهردار تهران با بیان اینکه برای اتمام و انجام پروژهها باید از این پس همه پروژهها در تهران هنگامی که در مرحله طراحی هستند پیوست زیست محیطی داشته باشند، اظهارکرد: طراحان پروژهها باید به این نکته توجه داشته باشند که شهروندان حق و حقوقی دارند. نه اینکه پروژهها به صورت دودکش در میان جمعی از ساختمانها و خانهها ساخته شود و حقوق همیشگی مردم نادیده گرفته شود.
وی با بیان اینکه حیثیت پروژهها نیز بسیار مهم است، گفت: برخی از پروژهها آنقدر کیفیتشان پایین است که بلافاصله بعد از افتتاح، نیاز به مرمت دارند. در حالیکه ما باید صحت و سرعت در احداث پروژهها را با یکدیگر داشته باشیم و نباید با افزایش سرعت در انجام پروژه صحت را کاهش دهیم.
شهردار تهران با بیان اینکه پروژهها باید به سیستم هوشمند مدیریت پروژه و سیستم مدیریت کیفیت مجهز شوند، تصریح کرد: ۱۶ سال پیش من سیستمی داشتم که اگر میزان هزینه کرد پروژه بیشتر از درصد پیشرفت بود خود به خود آلارم میداد و بر روی سیستم مدیر مربوطه اطلاعات پروژه میآمد و حالا باید پروژهای داشته باشیم که هزینه کرد ریالی با درصد پیشرفت پروژه تطبیق داشته باشد.
وی با بیان اینکه سیستم هوشمند به اجرا و کنترل بهتر پروژهها کمک میکند، گفت: بارها به هوشمندسازی شهر تاکید شده است و باید در پروژههای عمرانی و حمل و نقلی از سیستمهای هوشمندسازی استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه باید برای توسعه عدالت به سمت اولویت قرار دادن پروژههایی که برای عموم مردم هستند از جمله توسعه حمل و نقل عمومی با اتکا به مترو پیش رویم تصریح کرد: همچنین استفاده از دوچرخه و ... یک ضرورت است و باید در کنار استفاده از سیستمهایی همچون LRT از بخشهای دیگر حمل و نقل غافل نشویم.
افشانی همچنین در حاشیه افتتاح همزمان پنج پروژه عمرانی پایتخت با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز پنج پروژه به صورت همزمان افتتاح میشود، گفت: یکی از این پروژهها تونل آرش اسفندیار است که با مبلغ ۳۸ میلیارد تومان ساخته شده است که در روانسازی ترافیک آن منطقه نقش مهمی دارد.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از پروژههای مهم بهسازی پل کریمخان بود، تصریح کرد: بهسازی این پل یک کار ارزشمند بود که با قید اولویت انجام شد اما همه عاشق کلنگ و قیچی هستند و فقط میخواهند پروژه را شروع کنند اما این در حالیست که بهسازی برخی پروژهها همچون پل کریمخان مهمتر و با ارزش است.
شهردار تهران در مورد پروژههای نیمه تمام نیز با بیان اینکه پروژهها را با توجه به درصد پیشرفت، اهمیت پروژه، تاثیرگذاری در حل مشکلات مردم، رضایت شهروندان و ... اولویت بندی میکنیم، در پاسخ به سوالی در خصوص محدودیت منابع در شهرداری تهران، گفت: هنر مدیریت این است که حتی موقعی که منابع محدود دارد با اولویت بندی و مشارکت کار را پیش ببرد./ منبع: انرژی امروز
کد مطلب: 74004