رییس اداره استعدادیابی و بهره برداری اراضی اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری سمنان گفت : سه هزار هکتار زمین برای احداث نیروگاههای بادی و خورشیدی در این استان واگذار شد و ۸۶۴ هکتار از کل اراضی تخصیص یافته مربوط به احداث نیروگاههای خورشیدی بوده و حداقل زمین واگذار شده به بهره برداران برای احداث نیروگاه خورشیدی و بادی ۱۵ هکتار به بالا بوده است.
به گزارش زیست آنلاین، رییس اداره استعدادیابی و بهره برداری اراضی اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری سمنان گفت: سه هزار هکتار زمین برای احداث نیروگاههای بادی و خورشیدی در این استان واگذار شد.
محمد خالصی افزود: استفاده از انرژیهای تجدید پذیر و پاک در دنیای امروز ضروری بوده و به همین منظور تخصیص زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی و بادی به بهره برداران از سال ۱۳۹۵ آغاز شده است.
وی اظهارداشت: بیشترین اراضی تخصیص داده شده برای احداث نیروگاه بادی مربوط به شهرستان دامغان با مساحت ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار است.
خالصی ادامه داد: ۸۶۴ هکتار از کل اراضی تخصیص یافته مربوط به احداث نیروگاههای خورشیدی بوده و حداقل زمین واگذار شده به بهره برداران برای احداث نیروگاه خورشیدی و بادی ۱۵ هکتار به بالا بوده است.
رییس اداره استعدادیابی و بهره برداری اراضی اداره کل منابع طبیعی سمنان بیان داشت: این استان ۲ هزار و ۱۰ واحد صنعتی و تولیدی دارای پروانه بهره برداری دارد و حدود ۷۰ درصد از انرژی برق در سمنان صرف بخش تولید میشود که شامل ۵۰ درصد در بخش صنعت و ۲۰ درصد کشاورزی است.
قرارداشتن سمنان در دل دشت کویر در مرکز کشور، باعث شده این استان سالانه حدود ۳۰۰ روز آفتابی داشته باشد، از سویی نیاز صنعت به انرژی برق، سرمایهگذاری برای ایجاد نیروگاههای خورشیدی در سمنان را از نظر علمی، اجرایی و اقتصادی توجیه پذیر کرده است.
نرخ متوسط مصرف برق در این استان در بخش خانگی حدود ۳۰۰ کیلو وات ساعت کمتر از میانگین کشوری است./ منبع: برق نیوز