کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

ظرفیت جدید انرژی های تجدید پذیر

29 اسفند 1397 ساعت 9:00

هم‌اکنون ۴۳۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر درون کشور در حال احداث است و ظرفیت نصب شده انرژی‌های نو کشور به ۷۰۰ مگاوات رسیده است.


به‌گزارش زیست آنلاین، از تیرماه سال ۸۸ تا انتهای اسفندماه سال جاری حدود دو میلیارد و ۹۲۴ میلیون کیلووات ساعت برق از محل انرژی‌های نو تولید شده که این میزان باعث صرفه‌جویی ۶۴۳ میلیون لیتری مصرف آب در کشور شده است.

از تیرماه سال ۱۳۸۸ تا انتهای اسفندماه سال جاری، دو میلیارد و ۹۲۴ میلیون کیلووات ساعت از منابع انرژی تجدیدپذیر انرژی تولید شده که این میزان تولید برق از محل انرژی‌های تجدیدپذیر توانسته از انتشار حدود دو میلیون و ۱۸ هزار تن گاز گلخانه‌ای بکاهد.

همچنین این میزان تولید انرژی‌های نو باعث شده ۸۳۰ میلیون مترمکعب از مصرف سوخت‌های فسیلی در کشور که جزو عوامل اصلی آلایندگی و آلودگی هوا در کشور است، کاسته شود.

گفتنی است، این میزان تولید انرژی‌های نو باعث صرفه‌جویی ۶۴۳ میلیون لیتری مصرف آب در سال‌های اخیر شده است که سهم اسفندماه به تنهایی حدود ۲۰ میلیون لیتر بوده است.

بیشتر بخوانید: سهم انرژی‌های تجدیدپذیر در ظرفیت اسمی تولید برق کشورانرژی های تجدید پذیر

ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر نصب شده کشور به ۷۰۰ مگاوات رسیدهم‌اکنون ۴۳۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر درون کشور در حال احداث است و ظرفیت نصب شده انرژی‌های نو کشور به ۷۰۰ مگاوات رسیده است. همچنین تاکنون ۹۸ نیروگاه تجدیدپذیر مگاواتی در کشور نصب شده و ۴۷ نیروگاه مگاواتی دیگر نیز در حال احداث است.

براساس این گزارش انرژی‌های تجدیدپذیر موجب اشتغال ۴۳ هزار و ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در کشور شده و حجم سرمایه‌گذاری غیردولتی در این بخش به بیش از ۱۰۲ هزار میلیارد ریال رسیده است.

بررسی اعداد و ارقام موجود در این بخش حکایت از آن دارد که ۴۳ درصد نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از نوع خورشیدی، ۴۱ درصد از نوع بادی، ۱۳ درصد از نوع برق‌آبی کوچک، دو درصد از نوع بازیافت حرارت و یک درصد نیز از نوع زیست توده است.

بیشتر بخوانید: معرفی انواع انرژی تجدیدپذیرهم‌اکنون ۴۳۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر درون کشور در حال احداث است و ظرفیت نصب شده انرژی‌های نو کشور به ۷۰۰ مگاوات رسیده است.

پیش‌بینی ۶۱ هزار مگاواتی پیک بار سال آینده در کشورمحمودرضا حقی‌فام در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد، با اشاره به نیاز ۳۰۰۰ مگاوات مدیریت برق در کشور، اظهار کرد: ما به هیچ عنوان علاقه‌مند نیستیم صادرات برق به کشورهای همسایه را با چالش مواجه کنیم.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود در زمان پیک بار سال ۱۳۹۸ کشور به ۶۱ هزار مگاوات مصرف برق نیاز دارد، افزود: مدیران صنعت برق کشور باید با افزایش بهره‌برداری تلفات این حوزه را کاهش دهند.

معاون هماهنگی شرکت توانیر در ادامه با اشاره به صادرات ۱۷۰۰ مگاوات برق به خارج کشور، گفت: نیاز برق کشور افزایش یافته است.

حقی‌فام، ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور هر سال را پیک بار مصرف برق در کشور دانست و بیان کرد: در سال ۱۳۹۸ مدیریت مصرف برق کشور به همراهی مستمر شهرک‌های صنعتی نیاز دارد.

این مسئول با بیان اینکه فعالیت دو روز در هفته شهرک‌های صنعتی باید به روزهای پنج شنبه و جمعه منتقل شود، تصریح کرد: با افزایش محصولات الکترونیکی مسئولیت شرکت توانیر در تولید برق افزایش یافته است.


کد مطلب: 80336

آدرس مطلب :
https://www.zistonline.com/news/80336/ظرفیت-جدید-انرژی-های-تجدید-پذیر

زیست آنلاین
  https://www.zistonline.com