کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

افزایش سرمایه گذاری در تجدیدپذیرها در آسیا و استفاده از ربات‌ها برای تعمیر نیروگاه‌های بادی

9 خرداد 1398 ساعت 2:00

سرمایه‌گذاری روی تجدیدپذیرها در آسیا - اقیانوسیه تا سال میلادی آینده از هزینه صرف شده روی پروژه‌های اکتشاف نفت و گاز در این منطقه پیشی خواهد گرفت. پژوهشگران انگلیسی قصد دارند در یک پروژه جدید، از ربات‌ها برای تعمیر نیروگاه‌های بادی دریایی استفاده کنند.


به گزارش زیست آنلاین، بررسی جریان سرمایه‌گذاری‌های انرژی از سوی شرکت "ریستاد انرژی" نشان داد مجموع هزینه صرف شده روی منابع تجدیدپذیر در آسیا از هزینه تولید و اکتشاف در سال ۲۰۲۰ پیشی خواهد گرفت.

طبق گزارش این شرکت مشاوره، مجموع هزینه صرف شده روی منابع تجدیدپذیر در آسیا - اقیانوسیه تا سال ۲۰۲۰ به بیش از ۳۰ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت و هند، استرالیا و سایر کشورهای آسیایی مانند ویتنام، تایوان و کره جنوبی اصلی‌ترین مقصدهای سرمایه‌گذاری در آسیا خواهند بود.

در گزارش "ریستاد انرژی" چین که بزرگترین سرمایه‌گذار در انرژی‌های تجدیدپذیر بوده و همچنین سرمایه‌گذاری قابل توجهی در بخش بالادستی نفت و گاز دارد، به طور جداگانه مورد بررسی قرار گرفته است.

به گفته گرو فاروجیو، مدیر تجدیدپذیرها در "ریستاد انرژی"، هر یک از این کشورها پیشرفت‌های بزرگی در توسعه همه نوع انرژی تجدیدپذیر از جمله انرژی بادی فراساحلی داشته‌اند و مهم‌تر از همه، اکثر آنها اهداف بزرگی دارند که بر گنجانده شدن منابع نیروی تجدیدپذیر در سبد انرژی آنها تاکید دارد.

سرمایه‌گذاری در تجدیدپذیرها به واسطه سیاست‌های دولتی در سراسر این منطقه مورد حمایت قرار گرفته است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، شرکت "ریستاد انرژی" انتظار دارد تجدیدپذیرها تا سال ۲۰۲۰ به رشد قوی که در سال ۲۰۱۸ مشاهده شد ادامه دهند. کشورهای این منطقه همچنان با چالش اتلاف انرژی در هنگام ارسال روبرو هستند که روی درآمدها تأثیر می‌گذارد و ابهامات سیاستی را ایجاد می‌کند.

در استرالیا اعتماد سرمایه‌گذار بالا بوده و این کشور بیش از ۱۰۵ گیگاوات پروژه خورشیدی، بادی و ذخیره‌سازی و همچنین شمار زیادی نیروگاه زغال سوز فرسوده دارد که باید جایگزین شوند.

افزایش سرمایه گذاری در بخش تجدیدپذیرهااستفاده از ربات‌ها برای تعمیر نیروگاه‌های بادی دریاییپژوهشگران انگلیسی قصد دارند در یک پروژه جدید، از ربات‌ها برای تعمیر نیروگاه‌های بادی دریایی استفاده کنند.

به نقل از اینجینیر، شاید به زودی خدمه کشتی‌ها که کار بازرسی و تعمیر "نیروگاه بادی دریایی"(Offshore wind power) را انجام می‌دهند، کار خود را به نخستین گروه کاملاً رباتیک جهان بسپارند.

پژوهشگران انگلیسی قصد دارند در پروژه‌ای موسوم به "MIMRee" و با صرف بودجه‌ای به مبلغ چهار میلیون پوند، گروهی خدمه رباتیک و خودکار را ابداع و بررسی کنند. این پروژه، کشتی بدون سرنشین، پهپاد و ربات‌های خزنده را شامل می‌شود.

نیروگاه بادی دریایی، به مجموعه‌ای از توربین‌های بادی گفته می‌شود که برای تولید برق، در دریا قرار گرفته‌اند. انتظار می‌رود که با این پروژه، در بلندمدت حدود ۲۶ میلیون پوند در تعمیر نیروگاه بادی دریایی صرفه‌جویی شود.

استفاده از زیردریایی برای تعمیر توربین بادی

بازرسی و ترمیم پره‌های توربین بادی، معمولاً توسط متخصصان انسان انجام می‌شود که در شرایط بسیار دشوار کار می‌کنند. بازرسی‌ها نیز هنگامی صورت می‌گیرند که شرایط آب و هوایی، ملایم باشد. متخصصان مجبور هستند برای بررسی پره‌ها، آنها را پایین بیاورند اما برای این کار باید توربین‌ها را خاموش کنند. این کار، هزینه بالایی برای صنعت به همراه دارد زیرا توربین‌ها طی زمان بررسی نمی‌توانند برق تولید کنند. استفاده روزانه از کشتی نیز بسیار پرهزینه است.

سرنشینان رباتیک، یک پهپاد را شامل می‌شود که توسط پژوهشگران "دانشگاه بریستول"(UoB) انگلستان ابداع شده و یک ربات خزنده شش پا موسوم به "بلیدباگ"(BladeBUG) که ابداع یک کارآفرین است.

در این پروژه، یک سیستم برای حمل و نقل، استقرار و بازیابی ربات خزنده وجود دارد که در "دانشگاه منچستر"(University of Manchester) انگلستان ابداع شده و یک سیستم هوش مصنوعی که در "رویال هالووی، دانشگاه لندن"(RHUL) ابداع شده و به خدمه انسان امکان می‌دهد داده‌های MIMRee را تحلیل کنند.

رباتهای تعمیرکننده

این کشتی می‌تواند مسیر خود را به صورت خودکار و ایمن به سوی توربین‌های بادی پیدا کند و سپس، بازرسی را با کمک یک دوربین مخصوص انجام دهد. این دوربین که محصول شرکت فرانسوی "تالس"(Thales) است، می‌تواند پره‌ها را هنگام چرخش توربین و تولید الکتریسیته بررسی کند.

پهپاد نیز هنگام بررسی پره‌ها می‌تواند داده‌های تصویری دقیقی ارائه دهد و سپس به کشتی بازگردد تا ربات خزنده را بردارد و روی پره توربین بگذارد.

پژوهشگران انتظار دارند که ربات‌ها بتوانند بازرسی را به شکل پیشرفته‌تری انجام دهند و امکان تصویربرداری واضح را فراهم کنند. این پروژه می‌تواند سطح پیشرفته‌ای از ارتباط و کار گروهی میان ربات‌ها باشد که پیش از این هرگز وجود نداشت.

جهت مشاهده مهمترین مطالب مرتبط می توانید بر روی هر یک از عناوین زیر کلیک کنید:

دلایل کندی حرکت به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر

چهار منفعت صنعت تجدید پذیر با رویکرد جهانی

وضعیت انرژی‌های تجدیدپذیر در ایران

ثابت ماندن رشد تجدیدپذیرها موج هایی از نگرانی تولید کرده است

جایگزین خورشیدی برای چراغ نفتی در نپال

توسعه اشتغال در کشور با استفاده از استارتاپ‌ها


کد مطلب: 80907

آدرس مطلب :
https://www.zistonline.com/news/80907/افزایش-سرمایه-گذاری-تجدیدپذیرها-آسیا-استفاده-ربات-ها-تعمیر-نیروگاه-های-بادی

زیست آنلاین
  https://www.zistonline.com