یک فعال محیط زیست ضمن بیان اینکه ایران یکی از قربانیان اصلی تغییرات اقلیمی است، گفت: تداوم نگاه ایدهمحور و فراهم کردن زیرساختهای لازم به منظور بهرهگیری مطلوب از طرحهای پیشنهادی در مدیریت شهری، ضمن هویت بخشیدن به رویدادهای بینالمللی، کمک شایانی به حل مسائل تشدیدکننده گرمایش جهانی و جلوگیری از پیامدهای ناشی از تغییرات اقلیمی میکند.
به گزارش زیست آنلاین، محمد درویش با اشاره به برگزاری رویداد بینالمللی «کلیماتون ۲۰۲۰» در تهران گفت: این رویداد یک رخداد بینالمللی در زمینه تغییرات اقلیمی و گرمایش جهانی است که در اغلب کشورها در حال اجراست و امسال شهرداری تهران برای سومین سال، اقدام به برگزاری آن کرده و در این خصوص از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد بهصورت معناداری استفاده کرده است.
وی با بیان اینکه متأسفانه ایران یکی از قربانیان اصلی تغییرات اقلیمی است که ابعاد آن هنوز به طور کامل بررسی نشده است، تصریح کرد: برگزاری اینگونه رویدادها و تلاش برای اثربخش بودن آنها در مدیریت شهری بسیار امیدبخش است.
درویش با تأکید بر اینکه جوانان علاقهمند به محیط زیست و کارشناسان مطرح این حوزه، نظرات و پیشنهادات زیادی برای طرح در این زمینه دارند، اظهار کرد: با ایجاد انگیزه در عموم مردم و متخصصان و فعالان حوزه محیط زیست برای خلق ایدههای نوین، میتوان اقدامات بسیار خوبی انجام داد.
این فعال محیط زیست در ادامه با ذکر چند مثال گفت: بالا بودن سرانه مصرف سوختهای فسیلی و مدیریت پسماندهای شهری، دو موضوع مهم مطرح در پروژه کلیماتون مطرح هستند که با تداوم نگاه ایدهمحور موجود و فراهم کردن زیرساختهای لازم به منظور بهرهگیری مطلوب از طرحهای پیشنهادی در مدیریت شهری، ضمن هویت بخشیدن به رویدادهای بینالمللی، از طریق آن میتوان به حل مسائلی که گرمایش جهانی را تشدید میکنند و جلوگیری از پیامدهای ناشی از تغییرات اقلیمی کمک کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، درویش در پایان یادآور شد: برای آنکه برگزاری چنین رویدادهایی از حالت صرفاً سمبلیک خارج شود، شهرداری تهران باید انگیزهای ایجاد کند تا از دل این رویدادها، ایدههای ناب اجرایی که از قابلیت بهرهبرداری و سرمایهگذاری برخوردار باشند، خلق شوند.