به گزارش زیست آنلاین، محمد ساتکین با اعلام این خبر، عنوان کرد: متقاضیان میتوانند با احداث انواع نیروگاههای تجدیدپذیر شامل نیروگاههای برقآبی (تا ظرفیت ده مگاوات)، بادی، خورشیدی، زیستتوده، زمینگرمائی و بازیافت تلفات حرارتی در فرآیندهای صنعتی (با هر ظرفیتی) نسبت به تامین برق مورد نیاز خود اقدام نمایند.
رئیس سازمان ساتبا افزود: مطابق مقررات ابلاغ شده از سوی وزارت نیرو در صورت تامین برق این مراکز از محل انرژیهای تجدیدپذیر، اختصاص تمام ظرفیت تولیدی این نوع از نیروگاهها برای ماینینگ مانعی ندارد.
وی با بیان اینکه چنانچه انرژی تولید شده از مولدهای تجدیدپذیر پاسخگوی نیاز متقاضی نباشد، تامین انرژی مازاد بر نیاز مراکز ماینینگ توسط شرکتهای برق منطقهای و توزیع نیروی برق تامین خواهد شد، اظهار کرد: در اینصورت، میزانِ انرژیِ مازادِ دریافت شده میبایست در سایر اوقات توسط متقاضی با شبکه تا حد امکان و ظرفبت نیروگاههای تجدیدپذیر طرف قرارداد تهاتر گردد.
ساتکین ادامه داد: در صورتیکه برق تزریق شده به شبکه توسط نیروگاههای تجدیدپذیر بیش از میزان مورد نیاز برای استخراج رمز ارز باشد، این میزان از انرژی نیز بر اساس شرایط خرید تضمینی برق توسط ساتبا خریداری خواهد شد.
معاون وزیر نیرو درخصوص مدت زمان قراردادهای انعقاد شده توسط متقاضی ماینینگ با نیروگاههای تجدیدپذیر بهمنظور تامین برق مورد نیاز خود، این مدت را مضرب صحیحی از سال اعلام کرد و گفت در صورت مجزا بودن محل ماینرها از محل نیروگاه هزینه ترانزیت توسط وزارت نیرو از متقاضی دریافت میگردد.