به گزارش
زیست آنلاین، عبدالرضا بازدار صبح امروز ۹ شهریورماه در حاشیه بازدید از طرح زراعت چوب واقع در کمربندی امام رضا (ع) شهرستان کرمان گفت: طرح زراعت چوب به لحاظ اقتصادی و توجه به منابع طبیعی یکی از طرحهای مهم و اثربخش است.
او با بیان این مطلب که طرح زراعت چوب از دو سه سال گذشته در سطح کشور شدت یافته است، اظهار کرد: در گذشته این طرح در منابع طبیعی وجود داشته اما از دو سال اخیر در اولویت قرار گرفته است.
به گفته، معاون برنامهریزی و توسعه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، توسعه فضای سبز، جلوگیری از فرسایش خاک، حفظ منابع آب، درآمدزایی، تامین نیاز مواد اولیه صنایع چوب کشور و ... از اهداف طرح زراعت چوب است.
طبق اعلام بازدار، در سال گذشته حدود ۱۵ هزار هکتار زراعت چوب در کشور انجام شده و برنامهریزی امسال ۲۰ هزار هکتار است.
او با بیان این مطلب که هیچ محدودیتی در تامین نهال از نهالستانهای منابع طبیعی کشور به صورت رایگان وجود ندارد، تصریح کرد: تسهیلات بانکی نیز به متقاضیان (هکتاری ۲۰ میلیون تومان) اعطا میشود.
معاون برنامهریزی و توسعه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، زراعت چوب با استفاده از پساب کارخانه فولاد بوتیای ایرانیان در استان کرمان را یک کار شاخص در کشور دانست و عنوان کرد: در این منطقه ۱۳۰ هکتار کاملا فنی و اصولی درخت آکالیپتوس کاشت شده است که آبیاری آن به صورت قطرهای و از محل پساب شهر کرمان انجام میشود.