تاریخ انتشار :شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۰۱:۴۶
کد مطلب : 61396
امروزه دانشمندان توانسته اند باتری کاغذی تولید کنند، این یک باتری ارزان است که از تا کردن کاغذ ساخته‌شده و می‌تواند مقدار کمی برق تولید کند.

به گزارش زیست آنلاین، مهندسی در دانشگاه بینگهمتون نیویورک ایده‌پساخت باتری اوریگامی را داده است؛ که می‌تواند با استفاده از تنفس میکروبی و یک قطره آب کثیف بر روی کاغذ، برق تولید کند. این سیستم در شماره‌ی جولای مجله‌ی نانو انرژی معرفی شد. از مایعی که دربردارنده‌ی باکتری بود برای تأمین برق یک حسگر کاغذی استفاده می‌شود.
 مهندسی که این باتری را اختراع کرده می‌گوید: “از هر نوع ماده‌ی زیستی می‌توان به‌عنوان منبع باکتری برای متابولیسم باکتریایی استفاده کرد. ما به هیچ‌گونه سرنگ یا پمپی احتیاج نداریم، چون کاغذ می‌تواند با استفاده از خاصیت مویینگی این مایع را بالا بکشد.”

باتری کاغذی با ابعاد یک قوطی کبریت
این باتری را می‌توان تاکرده تا به‌اندازه‌ی یک قوطی کبریت دربیاید و از کاتدهای هوازی استفاده کرد که بسیار اقتصادی هم است. این باتری از یک کاغذ معمولی ساخته‌شده که نیکل مایع ‌بر روی آن پاشیده شده است. با کمک گرفتن از نمونه‌ی دوبعدی اولیه و هنر اوریگامی، ساختار انباشته‌ی سه‌بعدی این باتری ساخته شد.
هزینه‌ ساختن یک باتری که بتواند انرژی یک حسگر زیستی را تأمین کند، فقط ۵ سنت است. فعلاً استفاده‌ی این حسگرهای کاغذی در دستگاه‌هایی کوچکی است که برای تحلیل اطاعات جمع‌آوری‌شده استفاده می‌شوند. بااین‌وجود چویی توانسته از بنیاد ملی علوم آمریکا یک کمک‌هزینه‌ی سه‌ساله‌ی ۳۰۰۰۰۰ دلاری دریافت کند، تا بتواند در این مدت سیستمی بسازد که بتواند بدون استفاده از هیچ دستگاه دیگری انرژی خود را تأمین کرده و کار کند.
 

https://zistonline.com/vdcepx8p.jh8zoi9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما