تاریخ انتشار :دوشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۵۰
کد مطلب : 15714
سومین نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند، بازیافت و بیومسد ذیروز یکشنبه با حضور شهرداران و استانداران سراسر کشور و استادانی از کشورهای آلمان ، ترکیه و ژاپن در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران گشایش یافت.
سومین نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند، بازیافت و بیومس گشایش یافت
محمدباقر باقری رییس ستاد برگزاری نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند، بازیافت و بیومس روز یکشنبه گفت ، هدف از برگزاری این نمایشگاه را فرهنگ سازی مدیریت پسماند در کشور عنوان کرد.

وی اظهار داشت: تا حدود زیادی به مباحثی مانند هوا و خاک در کشور پرداخته شده ، اما متاسفانه به مدیریت پسماند با توجه به اینکه بسیار ارزشمند است و با سلامت جامعه ارتباط دارد ، آنطور که باید اهمیت داده نشده است.

وی تاکید کرد دراین نمایشگاه تلاش می کنیم مسوولان نسبت به اهمیت مدیریت پسماند از مبدا توجه بیشتری داشته باشند که این کار نیاز به فرهنگ سازی و آموزش دارد.

باقری اظهار داشت: متاسفانه وضعیت پسماند در کشور ما بسیار تاسف بار است و جای کار زیادی دارد زیرا نسبت به کشورهای توسعه یافته بسیار عقب هستیم که امیدواریم برگزاری این گونه نمایشگاه ها موجب توجه بیشتر مسوولان به این حوزه شود.

وی با بیان این که پسماند یک موضوع مهم در محیط زیست است گفت: پسماندهای پزشکی و صنعتی برای محیط زیست و سلامت افراد جامعه بسیار خطرناک است، از این رو اگر به درستی مدیریت نشود عوارض جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت.

به گفته باقری سرانه تولید پسماند در کشور ما بسیار بالاتر از حد استاندارد جهانی است و آمارها نشان می دهد روزانه حدود ۹ کیلو پسماند در کشور تولید می شود در حالی که استاندارد جهانی آن حدود ۵ کیلو است.

وی گفت: امروزه پسماند در دنیا از اهمیت اقتصادی زیادی برخوردار است به گونه ای که در بسیاری کشورها خرید و فروش می شود اما به شرطی که پسماندها پاک و تفکیک شده باشد تا برای سلامت افراد خطری به همراه نداشته باشد.

رییس ستاد برگزاری نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند، بازیافت و بیومس تاکید کرد: می دانیم که یک باتری کامیونی از پسماند را آلوده می کند بنابراین تفکیک زباله از مبدا از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که باید جدی گرفته شود.

وی تصریح کرد: پسماندها به کود و بیومس تبدیل می شود و در اختیار کشاورزان قرار می گیرد، بنابراین اگر پسماند خطرناک داخل آنها باشد به این معناست که وارد محصول و در نهایت بدن انسان می شود.

باقری تاکید کرد توان و فناوری تبدیل و بازیافت پسماند در کشور ما وجود دارد که توسعه آن نیازمند همکاری سازمان های دولتی مانند سازمان حفاظت محیط زیست ، شهرداری ها و نهادهای ذیربط است.

وی با اشاره به این که با توجه به اهمیت موضوع تفکیک زباله از مبدا چند کارگاه آموزشی با محور فرهنگ سازی مدیریت پسماند از مبدا در حاشیه نمایشگاه برگزار می شود، گفت: حدود ۷۰ شرکت فعال در زمینه پسماند ، بازیافت و بیومس از سراسر کشور ، شهرداری های سراسر کشور ، سازمان فنی و حرفه ای ، سازمان مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور ، ستاد موسسه هماهنگی بازیافت و اسقاط خودروهای فرسوده و انجمن های مردم نهاد فعال در این حوزه در این نمایشگاه حضور دارند.

این نمایشگاه به مدت ۴ روز در سالن های ۱۰ و ۱۱ محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران میزبان علاقمندان است.

https://zistonline.com/vdchkqnz.23nmzdftt2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما