تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۴:۰۸
کد مطلب : 20169
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: ۴۰هزارهکتار از عرصه های جنگلی این استان به دلیل ابتلا به بیماری خشکیدگی (زوال) در معرض خطر نابودی است.
«زوال» ۴۰ هزارهکتار از جنگل های کهگیلویه و بویراحمد را فرا گرفت
به گزارش زیست آنلاین  به نقل از ایرنا محمدرضا جهان آرا ، دشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با کمک کارشناسان پژوهشی سازمان جنگل ها و مراتع کشور تمام سطح آلوده به این بیماری در نقاط مختلف استان شناسایی،علامت گذاری و نقشه برداری شده است.

وی گفت: اقدامات احیایی و نهال کاری به جای درختان آلوده در مناطق شناسایی شده با هدف پیشگیری از ابتلای سایر درختان به این بیماری در دو منطقه کوه خاییز کهگیلویه و برخی مناطق آلوده شهرستان باشت انجام شده است.

وی بیان کرد:پدیده زوال یا خشکیدگی درختان بلوط از حدود پنج سال پیش تاکنون رویشگاه ها وعرصه های طبیعی حوزه زاگرس را تهدید می کند و تاکنون اقدامی برای بهبود درختان آلوده و ریشه کنی این آفت انجام نشده است.

جهان آرا ابراز داشت: به عقیده کارشناسان منابع طبیعی به محض ابتلای هر درخت بلوط به این بیماری باید از عرصه جنگلی خارج شود وعملیات احیایی و بذرکاری مجدد و جایگزین صورت گیرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: کارشناسان مهمترین دلیل ابتلای جنگل های حوزه زاگرس به این بیماری را ناشی از ورود ریزگردها، نوعی قارچ و یا حشره و خشکسالی های پی درپی در سال های گذشته دانسته اند.

کهگیلویه وبویراحمد بیش از یک میلیون هکتارعرصه جنگلی دارد.

https://zistonline.com/vdchwzni.23nv-dftt2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما