با وجود اینکه کلنگ پایگاه اطفاء حریق در سال۱۳۹۰ به زمین زده شد، اما تنها امکانات این پایگاه سولهای در اطراف پارک جنگلی چغاسبز است.
به گزارش زیست آنلاین از ایسنا «غلامرضا ابدالی»، معاون حفاظت محیط زیست استان اظهار کرد: با توجه به بارندگیهای اخیر و پوشش گیاهی و مرتع زیاد در استان وقوع آتشسوزیهای مهیب با کوچکترین خطای انسانی قابل پیشبینی است، لذا راهاندازی مرکز اطفاء حریق در استان بسیار ضروری است و تمام تلاش خود را در این زمینه بکار خواهیم گرفت.
وی افزود: بیش از ۱۵ اکیپ اطفاء حریق در استان به صورت سبانه روزی جهت خاموش کردن هرگونه آتشسوزی آمادگی کامل دارند.
معاون محیط زیست استان ادامه داد: صعبالعبور بودن برخی از مناطق استان وجود بالگرد برای اطفاء حریق در این مناطق را ضروری کرده و در سنوات گذشته آتشسوزیهایی رخ داده که اگر بالگرد اطفاء حریق در استان وجود داشت قطعا خسارت ناشی آن کاهش چشمگیری داشت.
معاون محیط زیست استان ادامه داد: در مکانهای تفریحی استان که مردم از آن در روزهای تعطیل برای پرکردن اوقات - فراغت استفاده میکنند، اکیپ حفاظت از محیط زیست مسقر میشود.
وی با اشاره به اینکه گاهی اوقات بیتوجهی مردم موجب نابوی عرصههای طبیعی میشود، تصریح کرد: از شهروندان خواستاریم که در این فصل آتش روشن نکنند و اگر هم اقدام به چنین کاری کردند، در موقع برگشت به منزل، حتما از خاموش بودن آن اطمینان حاصل کنند.
دکتر«رضا احمدی» مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام در این زمینه گفت: هم اکنون در استان پایگاه اطفای حریق جنگلها وجود ندارد، تنها یک ساختمان برای آن در منطقه چغاسبز وجود دارد که فاقد هرگونه امکانات است و منتظر اقدامات مرکز در این زمینه هستیم.
به گزارش ایسنا، هفته گذشته «قاسم سبزعلی»، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در آیین معرفی فرمانده جدید یگان حفاظت منابع طبیعی استان آذربایجانشرقی در تبریز اظهار کرد: تاکنون در استانهای گلستان و کرمانشاه پایگاههای اطفاء حریق ایجاد شده و در روزهای آینده پایگاههای استان گیلان، مازندران، ایلام و زنجان تجهیز و راه اندازی میشود.
به گزارش ایسنا، پایگاه اطفاء حریق جنگلهای استان ایلام در سال ۱۳۹۰ کلنگزنی شده است.