تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۳:۰۸
کد مطلب : 29271
معاون عمرانی استانداری گیلان خبرداد:

لزوم خروج تالاب انزلی از فهرست مونترو

معاون عمرانی استانداری گیلان بر لزوم و اهمیت خروج تالاب بین‌المللی انزلی از فهرست تالاب‌های در معرض خطر مونترو تاکید کرد.
لزوم خروج تالاب انزلی از فهرست مونترو
به گزارش زیست آنلاین از ایسنا مهندس حجت شعبان‌پور معاون عمرانی استانداری گیلان، شامگاه گذشته در جلسه ملاقات و هماهنگی تیم کارشناسی جایکا با معاون عمرانی استانداری با اشاره به جهانی بودن موضوعات و مسائل زیست محیطی و اهمیت فاز دوم پروژه در احیای تالاب بین المللی انزلی، پیشرفت آن را مستلزم همکاری تنگاتنگ و مداوم حفاظت محیط زیست گیلان، تیم کارشناسی جایکا و سایر دستگا‌ه‌های اداری استان دانست.

وی اجرای زمان‌بندی دقیق برای هر بخش و ارائه گزارش در پایان هر دوره زمانی را به عنوان راهکاری مناسب پیشنهاد کرد و آمادگی خود را برای شرکت در جلسات منظم هفتگی با تیم کارشناسی پروژه اعلام کرد.

مهندس شعبان‌پور در ادامه خواستار معرفی نمایندگان متخصص و دائمی هر یک از دستگاه‌های ذیربط براساس کمیته‌های تخصصی پیش بینی شده در بازه زمانی ۳۰ روزه به استانداری گیلان از طریق اداره کل حفاظت محیط زیست استان شد.

وی با اشاره به اهمیت موضوع فاضلاب و آلودگی رودخانه‌ها در استان گیلان علاوه بر اهمیت ملاقات تیم کارشناسی جایکا با شهردار شهر رشت، پیشنهاد کرد اولین جلسه کاری پروژه با حضور کلیه اعضای کمیته‌های تخصصی ماه آینده برگزار شود و سازمان جهاد کشاورزی استان و اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان در این جلسه گزارشات خود را در رابطه با طرح ملی پروژه احیای تالاب انزلی ارائه کنند.

معاون عمرانی استانداری گیلان ضمن تاکید بر نگرانی استان در خصوص لزوم و اهمیت خروج تالاب بین المللی انزلی از فهرست تالاب‌های در معرض خطر مونترو از همکاری مستقیم تیم کارشناسی جایکا و امکان بهره گیری از تجربیات ارزشمند آن استقبال کرد.

در ادامه این جلسه تومو آئوکی مشاور ارشد تیم کارشناسی جایکا با اشاره به اینکه معیارهای جهانی در زمینه قرارگیری یک اکوسیستم تالابی در فهرست مونترو عمدتا در برگیرنده عوامل مخرب انسانی بوده و عوامل طبیعی کمتر در نظر گرفته می شود، خاطرنشان کرد: تیم کارشناسی جایکا در نظر دارد برنامه‌های اجرایی خود را بر کنترل فاضلاب شهر رشت، فعالیت‌های انسانی در بالادست و پایین دست حوضه آبخیز و پایش کشاورزی غیر اصولی و صیادی غیرمجاز در این حوضه متمرکز کند تا بتوان به تدریج اثرات مثبت اقدامات انجام شده و پیشرفتهای صورت پذیرفته را از طریق دفتر منطقه کنوانسیون رامسر به مرکز جهانی این کنوانسیون گزارش کرد.

وی افزود: سپس می‌توان از طریق اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی‌های عمومی زمینه های لازم را برای خروج تالاب بین المللی انزلی از فهرست مونترو فراهم کرد.

https://zistonline.com/vdca6unu.49no015kk4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما