تاریخ انتشار :پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۳
کد مطلب : 4105
مدیرکل دفتر موزه‌های تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به کاربردهای زیست فناوری برای حفاظت از گونه‌های گیاهی گفت: مطالعه چندین گونه گیاهی در معرض خطر انقراض، با موفقیت انجام شده است.
استفاده از زیست فناوری برای حفظ گونه‌های گیاهی
به گزارش زیست آنلاین  به نقل از فارس شهاب الدین منتظمی با بیان اینکه حفاظت از تنوع زیستی از اولویت‌های اصلی سازمان حفاظت محیط زیست محسوب می شود ،گفت: در کشورهای در حال توسعه، حفاظت از زیستگاه همراه با توسعه پایدار اصلی‌ترین روش حفاظت است.

وی ادامه داد: در دو دهه گذشته با استفاده از روش‌های نوین از قبیل زیست فناوری در زمینه‌های مختلف از جمله حفاظت و احیاء گونه‌های در معرض تهدید فراهم شده است.

منتظمی،به کاربردهای زیست فناوری در زمینه حفظ، نگهداری و بهره برداری مناسب از ذخایر ژنتیکی به روش کشت بافت که دارای پتانسیل بسیار بالایی برای حفظ ژرم پلاسم است، اشاره کرد و گفت: در کشور ایران نیز اقدامات موثری در جهت احیای گونه‌ها  به ویژه گونه‌های دارویی انجام شده است.

مدیر کل دفتر موزه‌های تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام اینکه استفاده از زیست فناوری در دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی این سازمان با مطالعه و باززایی چندین گونه در  معرض خطر انقراض گیاهی انجام شده است، گفت: باززایی گونه های در معرض خطر انقراض سوسن چلچراغ ، زوفایی، پونه بینالودی و اسپندی با موفقیت انجام شده است.

https://zistonline.com/vdcb.gbaurhb8siupr.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما