تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۱۵
کد مطلب : 61461
معاون وزیر راه و شهر سازی اعلام کرد:

ساختمان سبز راهی برای بهینه سازی انرژی

محمد شکرچی‌زاده با اشاره به مجموعه اقداماتی که در پژوهشکده معماری و شهرسازی در حال انجام است ،گفت: طراحی و اجرای ساختمان‌های سبز، موضوع گسترده‌ای است که یکی از مقوله‌های آن استفاده بهینه از انرژی است.
ساختمان سبز راهی برای بهینه سازی انرژی
به گزارش زیست آنلاین، معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ساخت ساختمان‌های سبز در هشتگرد با استفاده از تجربه آلمانی‌ها، گفت: اگر ساختمان بر اساس مقررات ملی ساختمان ساخته و تمامی مباحث مقررات ملی ساختمان در آن رعایت و مصالح مناسب، استاندارد و دارای گواهینامه فنی در آن استفاده شود بسیار به مقوله‌ها و پایه‌های ساختمان سبز نزدیک می‌شود.شکرچی زاده ادامه داد: استفاده مناسب از نور، معماری مناسب ساختمان، قوام ساختمان بخشی دیگر از الزاماتی است که در ساختمان‌های سبز مدنظر است و اینها همگی مولفه‌های ساختمان‌های سبز است.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در پژوهشکده معماری و شهرسازی همراه با شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، پژوهش هایی را که در طول دو دهه اخیر برای بهبود وضعیت ساختمان‌ها انجام شده است را در دست بازخوانی داردیم و مواردی را که می تواند در دستور کار شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران برای ابلاغ مصوبه‌ها و تعیین ضوابط مدنظر آن شورا قرار بگیرد را در اختیار آنها می‌گذاریم.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، نشست‌های شهر و توسعه را با هدف اشراف بر موضوعات شهرسازی و معماری و همچنین معماری بر پایه و مبنای کارشناسی‌های علمی و فنی عنوان کرد و گفت: یکی از محورهایی که در نشست‌های شهر و توسعه دنبال می‌کنیم پروژه مهم طرح پایلوت هشتگرد است که در این مورد در تماس مستقیم با شرکت‌های آلمانی هستیم و سرمایه‌گذار طرح نیز شرکت عمران شهرهای‌جدید است.

شکرچی‌زاده تصریح کرد: نخستین ساختمان‌های سبز با همکاری شرکت‌های آلمانی و دانش، تخصص و تجربیات آلمانی‌ها و همچنین مجموعه تحقیقات مشترک متخصصان ایرانی در هشتگرد ایجاد خواهد شد.

وی در پاسخ به بازه زمانی، فراگیر شدن ساختمان‌های سبز که وضعیت مناسبی را برای استفاده انرژی در ساختمان‌ها ایجاد خواهد کرد، گفت: موضوع ساختمان سبز موضوعی گسترده است که نخستین نمونه آنها در هشتگرد ایجاد خواهد شد. اما در مورد بازه زمانی اجرای ساختمان‌های سبز به صورت فراگیر، نمی‌توان پیش‌بینی خاصی در این موقعیت زمانی داشت.

شکرچی‌زاده ادامه داد: اعتقاد داریم که اگر ساختمانی بر اساس مقررات ملی ساختمان ساخته شود و تمامی مباحث مقررات ملی ساختمان در آن رعایت شود و مصالح مناسب، استاندارد و مصالحی که دارای گواهینامه فنی هستند در آن استفاده شود بسیار به مقوله‌ها و پایه‌های ساختمان سبز نزدیک می‌شود.

وی تاکید کرد: معیارهای ساختمان سبز درست است که معیارهای قابل قبول جهانی است اما در هر منطقه‌ای با توجه به شرایط اقلیمی، اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی منطقه، می‌تواند وجوه مختلفی پیدا کند که این ویژگی‌ها را باید مورد توجه قرار داد.

شکرچی زاده افزود: هشتگرد یکی از پایلوت‌های ما در اجرای ساختمان سبز است و در حال پیاده کردن تجربه آلمانی‌ها در منطقه هشتگرد هستیم. /

https://zistonline.com/vdchzkn-.23nz-dftt2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما