تاریخ انتشار :دوشنبه ۷ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۳۰
کد مطلب : 61820
هر ساله، آب آلوده باعث مرگ ۵ میلیون نفر در سراسر دنیا می‌شود و ۴۰ درصد از جمعیت دنیا از امکان تصفیه فاضلاب بی‌بهره‌اند. در کشورهای در حال توسعه، ۹۰ درصد فاضلاب بدون تصفیه شدن به داخل رودخانه‌ها رها می‌شود.
 40 درصد از جمعیت دنیا امکان تصفیه فاضلاب ندارند
بر اساس اطلاعات ارائه شده در کتاب آنچه بر زمین می‌گذرد، از هر سه نفر در دنیا دست کم یک نفر به امکان تصفیه فاضلاب دسترسی ندارد. سالیانه ۵ میلیون نفر بر اثر ابتلا به بیماری‌هایی مانند اسهال، وبا و حصبه که ناشی از آب آلوده هستند، جان خود را از دست می‌دهند. آب آلوده پس از بیماری‌های تنفسی، دومین عامل مرگ و میر نوزادان در جهان است، بنابراین تصفیه و پالایش فاضلاب شهری امری ضروری است.

به گزارش زیست آنلاین ۶۰ درصد از منابع آب شیرین کره زمین متعلق به کمتر از ۱۰ کشور در دنیاست و در حال حاضر ۲۱ کشور دنیا از جمله ۱۲ کشور در خاورمیانه دچار کمبود آب هستند.

مشکل آب آشامیدنی در دنیا فقط به دلیل کمبود آن نیست، بلکه توزیع این منابع در سطح جهان نیز یکنواخت نیست. ۹ کشور دنیا شامل برزیل، روسیه، اندونزی، چین، کانادا، آمریکا، کلمبیا، پرو و هند از نظر منابع آبی غنی هستند. سایر مناطق دنیا دچار کم آبی هستند و گمان می‌رود که ۳۰۰ منطقه در دنیا در معرض خطر نزاع و درگیری بر سر منابع آب زیرزمینی، رودخانه‌های مشترک و دریاچه‌های مصنوعی قرار داشته باشند.

بر اساس این گزارش، ۷۰ درصد از منابع آب شیرین زمین برای فعالیت‌های کشاورزی مصرف می‌شود، ولی اگر فرآورده‌های کشاورزی متناسب با وضعیت آب و هوایی منطقه کشت شوند، به آب کمتری نیاز خواهد بود و بخش عمده‌ای از منابع آبی حفظ خواهند شد. افزون بر این تنها یک سوم از آب مصرفی در فرایند کشاورزی در واقع به محصول می‌رسد و بقیه به هدر می‌رود. با استفاده از روش‌های بهینه آبیاری می‌توان میزان آب هدر رفته را به کمترین حد آن رساند.

 

https://zistonline.com/vdcgz793.ak9qx4prra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما