تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۲:۳۰
کد مطلب : 63106
مدیر اجرایی مرکز منطقه ای بهترین عملکردهای محلی سازمان ملل، از تدوین نسخه ای استاندارد و متناسب با ویژگی های بومی ایران برای درآمدهای پایدار شهری خبر داد.
تدوین نسخه استاندارد برای درآمد پایدار شهری
سجاد محتوسمدیارزاده روز دوشنبه در حاشیه برگزاری کنفرانس بین المللی&#۳۹;مقابله با گرد و غبار؛ چالش ها و راه حل های عملی&#۳۹; در سالن اجلاس سران در جمع خبرنگاران افزود: در سال ۲۰۱۶ گزارش وضعیت شهرهای جهان اسلام از سوی رئیس مجمع شهرهای اسلامی ترجمه و به زبان فارسی منتشر شد.
وی با اشاره به اجرای سند توسعه شهری در ۴۰۰ شهر جهان و اینکه در حال حاضر ایران برای توسعه در شهرهای خود بخصوص در پایتخت با چالش هایی فروانی از جمله فرسودگی روبرو است، گفت: البته هدف ما ساماندهی این وضعیت است.
مدیر اجرایی مرکز منطقه ای بهترین عملکردهای محلی سازمان ملل، ادامه داد: از این رو سازمان ملل وارد عمل شده تا با استفاده از امکانات و پتانسیل های شهری و به استناد سندهای توسعه در شهرها وضعیت فعلی بصورت مناسب ساماندهی شود.
وی گفت: در گزارش وضعیت شهرهای اسلامی در سال ۲۰۱۶ به سرفصل های شکوفایی شهری اشاره شد که این سرفصل ها دارای شش شاخص شکوفایی شهری است.
محمدیارزاده با اشاره به اینکه، اساسا سندهای توسعه ای می توانند درقالب استانداردهای جهانی قرار گیرند، یادآورشد: این وظیفه مهم برعهده نهادها و سازمان های مرتبط با توسعه شهری بویژه سازمان ملل است که می خواهیم آنرا در شهرهای ایران پیاده کنیم.
وی ادامه داد: به مجمع جهانی شهرهای اسلامی ماموریت داده شد که بتوانند شهرهای ایران و جهان اسلام را وارد شاخص های شکوفایی شهری کنند.
دبیرکل مجمع جهانی شهرهای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر برای درآمدهای پایدار شهری در کلان شهرها بویژه در تهران با چالش های بزرگی روبرو هستیم گفت: هدف اصلی آن است که درآمدهای پایدار را در شهرها ایجاد کنیم تا دیگر شهرفروشی و تراکم فروشی صورت نگیرد.
وی همچنین در ادامه تاکید کرد: در هیچ جای دنیا اینطور نیست که شهر را بفروشند و ازمحل درآمد آن شهر را اداره کنند، تجربیات زیادی در زمینه درآمدهای پایدار شهری در جهان وجود دارد که ما از طریق مجمع جهانی شهرهای اسلامی می توانیم آنرا در اختیار شهرها قرار دهیم.
محمدیارزاده اظهارکرد: در مجمع جهانی شهرهای اسلامی ۴۰۰ شهردار عضو هستند که می توانند تجارب بومی خود را در اختیار متقاضیان ملی و بین المللی قرار دهند.
وی با تاکید براینکه، توجه به ظرفیت شهری به منظور توسعه نکته بسیار مهمی است که بایستی مورد توجه قرار گیرد، به انتخاب شهر قزوین بعنوان پایلوت شهر اسلامی با بهره گیری از ظرفیت های خود اشاره کرد و گفت: اقدامات صورت گرفته در این شهر را رصد کرده ایم و نتیجه سنجش را در اختیار ۱۸ آژانس وابسته به سازمان ملل قرار داده ایم و امیدواریم این الگو در شهرها مختلف کشورمان پیاد شود.
کنفرانس بین المللی مقابله با گرد و غبار چالش ها و راه حل ها ١٢ تا ١٤ تیرماه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار می شود.

 

منبع: ایرنا

https://zistonline.com/vdcfvydv.w6dmxagiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما