تاریخ انتشار :يکشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۲۹
کد مطلب : 63499
متروی شهر سانتیاگو در شیلی نخستین سیستم‌های قطار شهری در جهان خواهد بود که با انرژی خورشیدی و بادی حرکت خواهد کرد.
استفاده از انرژی پاک برای تامین برق مترو
 شیلی به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و پایدار واقع در آمریکای لاتین، برق مورد نیاز متروی شهر سانتیاگو را از طریق انرژی خورشیدی و بادی تامین خواهد کرد.

سال آینده، سازمان متروی شهر سانتیاگو در شیلی که بزرگترین سیستم قطار شهری در امریکای لاتین را داراست، ۶۹ درصد از انرژی مورد نیاز خود را از پروژه‌های انرژی خورشیدی و بادی خریداری خواهد کرد.
 
بیابان آتاکاما در بخش شمالی این کشور، میزبان بزرگترین نیروگاه تولید انرژی خورشیدی است که در آن ۴۲ درصد از برق مورد نیاز متروی این شهر با استفاده از ۲۵۴ هزار پانل با ظرفیت تولید ۱۰۰ مگاوات برق تولید خواهد شد.
 
محل نصب پانل‌های این نیروگاه برق خورشیدی مکانی به بزرگی ۳۷۰ زمین فوتبال است. یک نیروگاه بادی که به‌تازگی در بخش شمالی این پروژه ساخته شده نیز بخش دیگری از ۶۹ درصد برق متروی این شهر را تامین خواهد کرد.

طبق گزارشی از پایگاه خبری مارکت واچ، جهان گام‌های محکمی در جهت استفاده از انرژی ها‌ی پاک و تجدیدپذیر برداشته است.
 
بعنوان مثال، شهر آدلاید استرالیا از اتوبوس‌های خورشیدی در جهت گامی بسوی انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر استفاده کرده است. در بلژیک نیز با بکارگیری و نصب ۱۶ هزار پانل خورشیدی به طول ۲ مایل بروی سقف ایستگاههای راه اهن بین آمستردام و آنتورپ اقدام به تامین برق قطار‌ها و ایستگاه‌ها صورت گرفته است.
 
سیستم حمل و نقل قطار درون شهری در شهر کالگری کانادا نیز عموما از انرژی بادی استفاده می‌کند. همچنین انتظار می‌رود انرژی خورشیدی بزودی در مترو‌های شهر ملبورن استرالیا و دهلی هند مورد استفاده قرار گیرد.

کارشناسان بدین باورند که هم زمان با کاهش هزینه انرژی‌های خورشیدی، سیستم‌های حمل و نقل بیشتر به سمت انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر بروند.

آندره ربولدو – وزیر انرژی شیلی – با اشاره به افزایش چشمگیر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در شیلی ظرف سالهای اخیر گفت:" تغییر و تفاوت قابل ملاحظه‌ای در این بخش رخ داده و انرژی‌های پایدار هم اکنون از پتانسیل بالایی برخوردار است".

الکساندر بارون - رئیس انجمن مترو و گروه صنعتی نووا - اظهار کرد:" متروهای جهان به سوی بکارگیری از روشهای نوین و دوستدار محیط زیست برای تامین برق مورد نیاز خود هستند".

 

منبع: برق نیوز

 

https://zistonline.com/vdcaoyni.49neo15kk4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما