شیرآبههای تولید شده در محل دفن زباله یکی از آلودهترین مواد مایعی هستند که شاخص آلودگیاش ۳۰ هزار تا ۶۰ هزار است در صورتی که شاخص آلودگی در فاضلاب توالت حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ است.
به گزارش زیست آنلاین، رئیس محیط زیست نهاوند با بیان اینکه دفع غیر اصولی زباله، سلامتی شهروندان نهاوندی را بهشدت تهدید میکند،گفت:اگر این مشکل حل نشود به زودی شاهد ایجاد موج جدیدی از بیماریها و سرطانها خواهیم بود. عباس نجاری در نهاوند اظهار داشت: یکی از عمدهترین مشکلات محل دفن زباله شهر نهاوند این است که زبالهها در این محل دفن نمیشود و زبالهها فقط در این مکان دپو میشوند و احتراق خود به خودی زبالههای این محل از پیامدهای دفن نشدن آنها است.
وی تصریح کرد: ۶۰ تا ۷۰ درصد زبالههایی که در این محل دفن میشوند فسادپذیر و قابل تجزیه به طریق بیولوژیکی هستند که به خاطر تولید گاز متان وقتی به ۱۴ درصدی حجمی هوا میرسند خود به خود شروع به احتراق و سوختن میکنند.
نجاری افزود: این محل فاقد هر گونه کنترل ورود و خروج افراد است و همین امر سبب ایجاد احتراق خود به خودی در این محل میشود چون عمدتا معتادان در این محل حاضر میشوند و پلاستیکها را به صورت غیر اصولی و غیر بهداشتی بازیافت میکنند. وی عنوان کرد: همچنین باید روزانه ۴۰ تا ۴۵ سانتیمتر خاک پوششی روی زبالهها داده شود که این زبالهها از دسترس پرندگان و سگان خارج شود و با این خاک پوششی بحث احتراق این زبالهها نیز قابل کنترل است که نه تنها این کار مهم انجام نمیشود بلکه این محل نیز دارای فنس کشی نیست.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان نهاوند با بیان اینکه شیرآبهای که در محل دفن زباله نهاوند جاری میشود مشکل بزرگ این محل است، افزود: شیرآبهای که در محل دفن زباله شهر نهاوند به صورت روان جاری میشود در صورتی که کنترل نشود به یک فاجعه تبدیل میشود. نجاری اظهار داشت: شیرآبههای تولید شده در محل دفن زباله یکی از آلودهترین مواد مایعی هستند که شاخص آلودگیاش ۳۰ هزار تا ۶۰ هزار است در صورتی که شاخص آلودگی در فاضلاب توالت حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ است