مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: به منظور خدمات رسانی مطلوب به خانواده عشایر بیش از ۷۰ پنل خورشیدی برای تولید و تأمین برق میان دامداران عشایر توزیع شد.
به گزارش زیست آنلاین،سیدحسین اسلامی با بیان اینکه عشایر جامعهای کاملا مولد و میراث دار هویت دینی و فرهنگی است که زندگی آنها مبنای کوچ و بهرهبرداری از شرایط اقلیمی و طبیعی با تکیه بر دامداری بنا نهاده شده، گفت: این جامعه جایگاه ارزشمند داشته و کمترین بهره را از خدمات و امکانات موجود در کشور داشته و در عین حال، با کمترین توقع، بیشترین خدمت را به کشور عرضه میکنند.
وی ادامه داد: ضرورت برنامهریزی و ارائه خدمات مناسب و متناسب با شأن و منزلت و نیازهای جامعه عشایر، کمترین کاری است که میتوان در قبال آنها انجام داد.
مدیر جهاد کشاورزی آمل با اشاره به اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال تصریح کرد: به منظور خدمات رسانی مطلوب به خانواده عشایر با همکاری شرکت تعاونی عشایری شهرستان آمل بیش از ۷۰ پنل خورشیدی برای تولید و تأمین برق و روشنایی مورد نیاز خانوار و استفاده از لوازم خانگی برقی همراه با آموزش چگونگی استفاده از این پنلها میان دامداران عشایر توزیع شد.
به گزارش برق نیوز، اسلامی با بیان اینکه در مناطق عشایری شهرستان آمل حدود یک هزار و ۵۰۰ خانوار عشایر بومی و عشایر مهمان مشغول فعالیت و از خدمات شرکت تعاونی عشایری بهره مند میشوند، خاطرنشان کرد: عشایر شهرستانهای نور، محمود آباد و بابل به منظور تهیه و تحویل پنل خورشیدی میتوانند به تعاونی عشایری آمل مراجعه کنند.