رئیس صندوق بینالمللی پول به شدت نسبت به تغییرات اقلیمی هشدار داد. او در کنفرانسی در عربستان سعودی گفت تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین بیشترین تاثیر را در خلیج فارس خواهد گذاشت و گرمای این منطقه تحملناپذیر میشود.
به گزارش زیست آنلاین، کمتر کشوری چون عربستان سعودی نسبت به تغییرات اقلیمی بیتفاوت بوده است. این کشور همواره تاکید کرده که گرمایش زمین تاثیر چندانی برجای نمیگذارد. در چنین شرایطی است که کریستین لاگارد، رئیس صندوق بینالمللی پول در عربستان سعودی نسبت به تغییرات اقلیمی موضع گیری کرد و نسبت به گرمایش زمین هشدار داد.
رئیس صندوق بینالمللی پول در کنفرانسی در عربستان سعودی در مقابل نمایندگان اقتصاد عربستان سعودی و دیگر کشورها گفت: اگر امروز به فکر تغییرات اقلیمی نباشیم ۵۰ سال دیگر میسوزیم و زغال میشویم. لاگارد در کشوری که تمام ثروت خود را مدیون نفت است گفت: نفت به احتمال قوی در آینده به منبع انرژی ثانویه تبدیل خواهد شد. او گفت عربستان سعودی اما خوشبختانه این موضوع را به خوبی متوجه شده است. رئیس صندوق بینالمللی پول به تحقیقات محققان زیست محیطی اشاره کرد و گفت برمبنای این تحقیقات گرمایش زمین در صورتی که به شدت جلوی انتشار گازهای گلخانهای گرفته نشود همچنان ادامه خواهد یافت. لاگارد با اشاره به همین تحقیقات در ادامه گفت گازهایی که از کارخانهها خارج میشوند، نیروگاهها، خودروها و فعالیتهای کشاورزی اگر به همین منوال فعالیت کنند، گرمای هوا تا پایان این سده به طور متوسط پنج درجه افزایش خواهد یافت. رئیس صندوق بینالمللی پول خلیج فارس را منطقهای خواند که میتواند بیشترین آسیبها را از تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین ببیند. محققان بر این نظرند که این منطقه که عربستان و ایران در آن جای دارند میتواند گرمایی تحملناپذیر پیدا کند.