تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۰۱:۳۰
کد مطلب : 65679
دبیر علمی همایش بین‌المللی تغییرات اقلیمی و نظام سلامت بر همکاری‌های بین بخشی دستگاه‌های مختلف با حوزه سلامت تاکید کرد و گفت: وقت آن است سازمان‌های دخیل در حوزه سلامت با ترسیم نقشه راه و تمهیدات لازم در جهت کاهش خطرات مالی، جانی و انسانی که تغییرات اقلیمی برای ما ایجاد می‌کند، چاره‌اندیشه کنند.
ضرورت ترسیم نقشه راهی برای کاهش خطرات مالی، جانی و انسانی تغییرات اقلیمی
به گزارش زیست آنلاین، دکتر محمود نکویی مقدم صبح امروز، ۲۴ آبان ماه جاری در افتتاحیه همایش بین‌المللی تغییرات اقلیمی و نظام سلامت در کرمان، افزود: برای تامین سلامت مردم  و جامعه، حوزه سلامت که دانشگاه علوم پزشکی متولی آن است، ۲۵ درصد نقش دارد و ۷۵ درصد مابقی را سازمان‌ها دخیل هستند.

وی ادامه داد: وقت آن است سازمان‌های دخیل در حوزه سلامت با ترسیم نقشه راه و تمهیدات لازم در جهت کاهش خطرات مالی، جانی و انسانی که تغییرات اقلیمی برای ما ایجاد می‌کند، چاره‌اندیشه کنند.

نکویی مقدم با اشاره به این موضوع که ۸۰ درصد از کشور ایران دچار خشکسالی است، اظهار کرد: برگزاری این همایش تلنگری است برای همه ما که به این فکر باشیم خطری در راه است.

به گزارش ایسنا، دبیر علمی همایش بین‌المللی تغییرات اقلیمی و نظام سلامت در پایان خاطر نشان کرد: آماده سازی اذهان عمومی بویژه برنامه‌ریزان، مدیران و کسانی که دخیل این امر هستند، از اهداف برگزاری این همایش بین المللی به شمار می‌رود.

 

 

 

https://zistonline.com/vdccoeqe.2bqpm8laa2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما