?> نصب کنتور های هوشمند از سر گرفته شد | زیست آنلاین
تاریخ انتشار :شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۹
کد مطلب : 67954
اولین طرح، هوشمندسازی تمامی تجهیزات برقی یک پروژه است به گونه‌ای که بتوان در آن مصرف را به حداقل ممکن کاهش داد و کارآیی را تا حداکثر بالا برد که برای این منظور آلمانی ها می‌توانند نقش مهمی داشته باشند.برای اجرای طرح یاد شده با شرکت‌های معروفی چون زیمنس صحبت شده که در صورت اجرای آن می‌توان الگویی مطلوب مدیریت مصرف انرژی در سایر پروژه‌ها به ویژه برای مشترکان دیماندی در بخش صنعتی ارائه داد.دومین طرح، نصب کنتورهای هوشمند در شهرک‌های صنعتی شمس آباد تهران و جزیره هرمز است که اجرای دقیق و درست
نصب کنتور های هوشمند از سر گرفته شد
به گزارش زیست آنلاین، اولین طرح، هوشمندسازی تمامی تجهیزات برقی یک پروژه است به گونه‌ای که بتوان در آن مصرف را به حداقل ممکن کاهش داد و کارآیی را تا حداکثر بالا برد که برای این منظور آلمانی ها می‌توانند نقش مهمی داشته باشند.

برای اجرای طرح یاد شده با شرکت‌های معروفی چون زیمنس صحبت شده که در صورت اجرای آن می‌توان الگویی مطلوب مدیریت مصرف انرژی در سایر پروژه‌ها به ویژه برای مشترکان دیماندی در بخش صنعتی ارائه داد.

دومین طرح، نصب کنتورهای هوشمند در شهرک‌های صنعتی شمس آباد تهران و جزیره هرمز است که اجرای دقیق و درست آن‌ها می‌تواند الگویی مطلوب برای اجرا در سایر شهرک‌های صنعتی کشور در راستای کاهش شدت مصرف انرژی باشد.

همچنین آخرین طرح پایلوت پیش بینی شده، اجرای طرح «استفاده از اینترنت اشیاء» است که طبق وعده مسوولان قرار شده این طرح به صورت پایلوت در سه شرکت زیرمجموعه توانیر در سال آینده برای کنترل مصرف وسایل سرمایشی استفاده شود.

به طور کلی طی چند سال اخیر برنامه‌های مختلفی برای هوشمندسازی بخش‌های مختلف شبکه برق در حال اجرا و یا در حال برنامه ریزی است که از جمله آن می‌توان به نصب کنتورهای هوشمند مشترکان اشاره کرد که با نصب این کنتورها برای مشترکان دیماندی می‌توان تا ۵۰ درصد از میزان مصرف انرژی در کشور را کاست.

همچنین در راستای مقابل با دستکاری کنتورها که البته میزان آن در نسبت با کل برق مصرفی کشور ناچیز است، توانیر بنا دارد با نصب کنتورهای هوشمند روی تیرهای چراغ برق در مناطق خاص و قرائت از راه دور این کنتورها، امکان دستکاری کنتورها را از بین ببرد.

علاوه بر این یکی از برنامه‌های دیگر در همین راستا نصب کنتورهای هوشمند روی ترانسفورماتورهای پست‌های توزیع است که اجرای این برنامه می‌تواند اطلاعات بسیار خوبی در لحظه در خصوص وضعیت پست‌ها از جمله نوع مصرف، ولتاژ آن‌ها به همکاران ما بدهد که این امر می‌تواند نقش بسزایی در افزایش کارآیی پست‌ها و رفع مشکلات آن‌ها داشته باشد.

آخرین اقدام مورد نظر در بحث نصب کنتورهای هوشمند، نصب این کنتورها برای مشترکان آمپری است که این نصب آن‌ها می‌تواند نقش مؤثر در مدیریت مصرف و مدیریت ولتاژ مشترکان داشته باشد، همچنین بحث «رویت پذیر کردن شبکه‌های توزیع» در راستای هوشمند سازی شبکه‌های برق در حال انجام است که این اقدم از طریق نصب ماژول مانیتورینگ ترانس انجام می‌شود.

 این اقدام می‌تواند اطلاعات لحظه‌ای و دقیقی از نحوه کار ترانس و شبکه به ما بدهد. همچنین این امر می‌تواند نقش بسزایی در مدیریت بحران و مدیریت مالی شبکه‌ها داشته باشد که قرار است این برنامه در سال آینده به صورت پایلوت در آذربایجان شرقی انجام شود.

اجرای طرح نصب کنتورهای هوشمند که جزو سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بوده سال گذشته در وزارت نیرو به تصویب رسید در این طرح اولویت با مشترکان بزرگ با مصرف بالای ۳۰ کیلووات و چاه‌های کشاورزی به اجرا درآمد و براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار بود تمام ۴۵۰ هزار مشترک دیماندی و چاه‌های کشاورزی که بیش از ۵۰ درصد بار مصرفی کشور مختص به این دو بخش می‌شود به کنتورهای هوشمند تجهیز شوند.

در سال ۱۳۹۵ در کل کشور ۱۱۵ هزار کنتور هوشمند نصب شد که ۲۰ هزار کنتور مربوط به چاه کشاورزی بود درباره خصوصیات و ویژگی های این طرح باید گفت که با توجه به این‌که مشترکان با نصب این کنتورها امکان مانیتورینگ و مشارکت در برنامه‌های بار را دارند می‌توانستند از مزایای خوبی در این عرصه بهره‌مند شوند.

به گزارش ایسنا، براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته قرار بود در تابستان سال جاری بیش از ۱۰۰۰ مگاوات کاهش پیک بار از طریق اجرای طرح ذخیره عملیاتی صورت گیرد که با متوقف شدن این طرح عملا اجرای این کار محقق نمی شود اما اخیرا مسوولان برقی خبر از اجرای این طرح به صورت پایلوت داده اند که می توان به نتیجه بخش شدن این امیدوار بود.

 

 

 

https://zistonline.com/vdcayoni.49n0m15kk4.html
تگ ها
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما