تاریخ انتشار :دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۰۰
کد مطلب : 68725
معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مقابله با بحران آب و خشکسالی در کشور نیازمند اجرای عدالت در کاهش مصرف در تمام بخش هاست.
اجرای عدالت گام اول مقابله با خشکسالی
به گزارش زیست آنلاین، کاوه مدنی درحاشیه کنفرانس مدیریت منابع طبیعی در کشورهای درحال توسعه و نشست جهانی رهبران آینده محیط زیست در کرج در گفت وگو با ایرنا افزود: در موضوع بحران آب در کشور هنوز دعوا می کنیم، بخش کشاورزی می خواهد این بخش مشکلی نداشته باشد، محیط زیست درپی حق آبه تالاب هاست و وزارت نیرو نیز سهم خود را می خواهد، درحالی که برای برون رفت از این وضع، نباید به موضوع آب بخشی نگاه شود. 
وی اضافه کرد: کم آبی در کشور، یک معضل ملی است، بخش، قوم و قبیله نمی شناسد، برای این بحران تخصص ما مهم نیست، حل آن نیازمند این است که خودمان را اصلاح کنیم و به تبع آن کاهش مصرف در تمام بخش ها اعمال شود. 
مدنی گفت: کاهش مصرف آب فقط در بخش کشاورزی نیست و باید عدالت در کاهش مصرف را در تمام بخش ها داشته باشیم. 
وی ادامه داد: برخی تصور می کنند، کاهش مصرف در بخش کشاورزی معادل کاهش تولید غذا و به خطر افتادن امنیت غذایی است، این باور اشتباه است چرا که ۱۰۰ درصد با آب کمتر می توانیم تولیدات بیشتر و بهتری داشته باشیم. 
مدنی ادامه داد: برای رسیدن به این مهم نیاز است که برنامه ریزی داشته باشیم و بیشتر بر روی دانش خود کار کرده و به جای دعواهای سطحی به ریشه بپردازیم. 
وی با بیان اینکه صرف برگزاری همایش نمی تواند مشکلات کشور را حل کند، خاطرنشان کرد: وجود همایش ها درصورتی ضروری است که بتوانیم مشکلات و مسائلی را که با آن درگیر هستیم یادآوری کنیم. 
مدنی با بیان اینکه حوزه هایی چون محیط زیست نیازمند حمایت و کمک دانشگاه برای شناسایی مشکلات و دسترسی به اطلاعات و افزایش دانش عمومی است، اظهار داشت: همه مشکلات به ویژه در حوزه محیط زیست، در کوتاه مدت قابل حل نیستند اما باید امیدوار باشیم و برای ایجاد امید نیاز است کارهای کوچک انجام دهیم. 
به گزارش ایرنا، کنفرانس بین المللی مدیریت منابع طبیعی در کشورهای درحال توسعه به مدت ۳ روز با حضور ۳۹ شرکت کننده خارجی از ۳۹ کشور در پردیس کشاورزی دانشگاه تهران در کرج درحال برگزاری است. 

 

 

 

https://zistonline.com/vdchmqn-.23n6idftt2.html
تگ ها
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما