بر اساس قانون تمام هزینهها و درآمدهای مراکز معاینه فنی مربوط به خود مراکز است و به خزانه دولت واریز میشود و سهمی از جریمههای معاینه فنی به کاهش آلودگی هوا اختصاص نمییابد.
به گزارش زیست آنلاین، مسعود زندی سرپرست مرکز ملی هوا و اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست، در رابطه با اختصاص یافتن پول معاینه فنی به سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: بر اساس تبصره ۳ ماده ۶ قانون هوای پاک، شهرداریها و دهیاریهای هر استان نسبت به ارتقا و آموزش مراکز معاینه فنی اقدام میکنند.
وی با بیان اینکه درآمدهای مراکز معاینه فنی به سازمان حفاظت محیط زیست تعلق نمیگیرد، افزود: بر اساس قانون تمام جرایم رانندگی در کشور به خزانه دولت واریز میشود و تمام هزینهها و درآمدهای مراکز معاینه فنی مربوط به خود مراکز است.
زندی با اشاره به مقررات موجود در مراکز مجاز معاینه فنی گفت: بر اساس ماده ۶ قانون اساسی کشور در صورتی که متصدیان و کارکنان مراکز مجاز معاینه فنی و یا ماموران و ناظران بر عملکرد آنها برخلاف مقررات اقدام به صدور گواهی معاینه فنی کنند، به حداکثر مجازات محکوم میشوند.
وی در ادامه افزود: مراکز معاینه فنی که از ضوابط تاسیس فعالیت خود تخطی کنند به جزای نقدی محکوم میشوند.
سرپرست مرکز ملی هوا و اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: هیچ پولی از طرف مراکز معاینه فنی به سازمان حفاظت محیط زیست داده نمیشود و تمام درآمدهای حاصل مراکز معاینه فنی متعلق به خود مراکز مجاز است./ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان