سازمان حفاظت محیط زیست با هر گونه تخلف و شکار و صید غیر قانونی برخورد میکند و در همین راستا در سال گذشته نیز بدون اغماض با متخلفان این حوزه برخورد جدی داشته است.
به گزارش زیست آنلاین، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص تخلفات زیست محیطی و کشتار جانوران در سال گذشته گفت: سازمان حفاظت محیط زیست با هر گونه تخلف و شکار و صید غیر قانونی برخورد میکند و در همین راستا در سال گذشته نیز بدون اغماض با متخلفان این حوزه برخورد جدی داشته است.
عیسی کلانتری افزود: بزرگترین پروندهای که در سال گذشته در زمینه تخلفات زیست محیطی و شکار جانوارن وجود داشته مربوط به تخلفات شکار صید در منطقه خجیر واقع در محدوده حفاظتی جاجرود بوده است که از متخلفین این پرونده حدود ۷۹ رأس قوچ، میش و آهو کشف و ضبط شد و این افراد تحت پیگرد قضایی قرار گرفتند و در حال حاضر پرونده آنها در یکی از مراکز قضایی در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: در همین راستا با سایر متخلفانی که در سال گذشته اقدام به شکار صید کرده اند نیز برخورد شده و برای سال جاری تدابیری اندیشیده شده که با توجه به کاهش بارندگیها به طور جدی تری با تخلفات زیست محیطی برخورد شود. قطعا سازمان حفاظت محیط زیست با متخلفانی که اقدام به شکار صید میکنند به طور جدی برخورد خواهد داشت و بدون هیچ گونه گذشتی این افراد را تحت پیگرد قضایی قرار میدهد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران با اشاره به اثرات خشکسالی بر زیست بوم استانها خاطر نشان کرد: اولین قربانی خشکسالیها همواره محیط زیست بوده و وقتی پدیده خشکسالی رخ میدهد اولویت مصرف آب به بخشهای دیگر تغییر مییابد و تنها بخشی که در این میان مورد بی لطفی قرار میگیرد بخش محیط زیست است.
وی با تاکید بر این مطلب که در زمان خشکسالی نباید به گونهای برخورد شود که حق آبه محیط زیست مورد بی لطفی قرار گیرد و توصیه میشود عواقب کاهش نزولات آسمانی فقط برای این بخش در نظر گرفته نشود، گفت: در بخشهای دیگری همچون کشاورزی، صنعت و شرب نیز باید صرفه جوییهایی در مصرف آب صورت گیرد و بخش محیط زیست به تنهایی بارخشکسالی را به دوش نکشد.
کلانتری با اشاره به اینکه در زمان خشکسالی تمام فشارها برای مصرف آب به بخش محیط زیست وارد میشود، بیان داشت: خشک شدن طبیعت، چشمه ها، تالابها و رودخانهها همه به خاطر کمبود بارشها است و امیدواریم در زمان کاهش بارندگی، کاهش حق آبه نیز به نسبت باشد و حق محیط زیست محفوظ بماند؛ چرا که محیط زیست حق این نسل و نسلهای آینده است و بدون محیط زیست بخشهای صنعت، کشاورزی و شهری بی معنی هستند، چرا که همه اینها در یک محیط زیست سالم میتوانند توسعهای همه جانبه را تجربه کنند./ منبع: انرژی امروز