پیشبینی میشود گرمای مرتبط با تغییرات آبوهوایی احتمالا موجب ۳۸ هزار مرگومیر بیشتر طی سالهای آینده شود.
به گزارش زیست آنلاین، به نقل از سی بی سی، در تحقیقی جدید مشخص شد بیش از یک میلیارد نفر در معرض خطر کمبود تهویه مطبوع و خنکسازی غذاها و داروها قرار دارند و تغییرات آبوهوایی موجب گرمایش بیشتر جهانی خواهد شد.
تقاضای بیشتر الکتریسیته برای یخچالها، فنها و سایر لوازم خانگی موجب تغییرات آبوهوایی بیشتر خواهد شد و بهترین روش برای کاهش گرمای ناشی از مصرف، تغییر ژنراتورهای برق از سوختهای فسیلی به سوخت پاک است.
حدود ۱.۱ میلیارد نفر در آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین (۴۷۰ میلیون نفر در مناطق روستایی و ۶۳۰ میلیون نفر در شهرها) در معرض خطر گرمای بیش از اندازه هستند.
راشل کیت، نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد برای تامین انرژی پایدار- گفت: مهمترین مشکل در حال حاضر خنکسازی است.
در یک نظرسنجی از ۵۲ کشور، مشخص شد کشورهای در معرض خطر هند، چین، موزامبیک، سودان، نیجریه، برزیل، پاکستان، اندونزی و بنگلادش هستند.
از مهمترین روشها برای مقابله با این مشکلات، توسعه سیستمهای تهویه مطبوع کم هزینه با کارایی بالا در کشورهای گرمسیری است و راهحلهای سادهتر نقاشی کردن سقف با رنگ سفید برای بازتاب نور خورشید یا طراحی با قابلیت کاهش گرمای داخلی ساختمان است.
آژانس بهداشت سازمان ملل متحد اعلام کرد: گرمای مرتبط با تغییرات آبوهوایی احتمالا طی سالهای ۲۰۳۰ تا ۲۰۵۰ باعث ۳۸ هزار مرگومیر بیشتر در سال میشود.
در ماه مه امسال، بیش از ۶۰ نفر در کراچی پاکستان به دلیل گرمای بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد جان باختند.
در مناطق دور افتاده در کشورهای گرمسیری بسیاری از مردم نیازمند الکتریسیته برای خنک سازی هستند و درمانگاهها اغلب قادر به ذخیره واکسن یا داروهایی که باید در محل خنک نگهداری شوندT نیستند و این مورد یکی از مشکلات اساسی مردم است. در ضمن بسیاری از کشاورزان و ماهیگیران به منظور حفظ و حمل محصولات به بازار به دلیل نبود سیستم خنککننده مشکلات بسیاری دارند .
در هفته گذشته در تحقیق دانشگاه بیرمنگام در انگلیس مشخص شد تعداد دستگاههای خنک کننده تا سال ۲۰۵۰ به چهار برابر میزان کنونی افزایش مییابد و موجب افزایش مصرف انرژی بیشتری خواهد شد./ منبع: ایسنا