بیانیه اجلاس بینالمللی مقابله با توفانهای ماسه و گرد وغبار با موافقت ۵۰ کشور و نهاد بینالمللی صادر و دستاوردهایی چون انجام اقدامات مشترک برای ایجاد سازگاری و مقابله با توفانهای گرد و غبار همچنین انتقال دانش و تجربه کشورها به یکدیگر را به داشت.
رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور گفت: در خصوص حقابه هیرمند رایزنی ها در حال انجام است. طرف مقابل حالت نرمی از خود نشان داده و امیدواریم که رایزنی ها ادامه داشته باشد و از مسیر دیپلماسی این موضوع حل شود.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ارزیابی پروژه رشت - آستارا طی سال ۱۳۷۸ به سازمان ارسال شد و اقدامات رفت و برگشتی آن در حال انجام است اما در ابتدا باید قرارداد بین ایران و روسیه بسته میشد چرا که تا قراردادی نباشد پروژهای نیست که بخواهیم برای آن مجوزی صادر کنیم.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به برنامه هفتم توسعه گفت: با سازمان برنامه و بودجه رایزنی کردهایم تا چهار حکم زیستمحیطی به این برنامه اضافه شود.
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیطزیست گفت: تاکنون ارزش گذاری اقتصادی در مناطق زیر پوشش این سازمان در ۶ استان کشور انجام شده و تا پایان سال جاری ۸۰ درصد مناطق زیر پوشش مدیریت این سازمان ارزش گذاری می شوند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: پارسال هزار و ۳۷۶ هکتار از اراضی منابع طبیعی استان با صدور حکم قضایی رفع تصرف شد و این روند امسال با شدت بیشتری ادامه می یابد.
۱۵۰ سال است که ایران بر سر حقابه خود از رود «هیرمند» با افغانستان اختلاف دارد؛ چه آن زمان که این کشور مستقل نبود، چه وقتی که «جمهوری اسلامی» نوع حکومت سیاسی این کشور شد و چه در دوره نخست و همچنین فعلی حضور طالبان بر مسند قدرت در افغانستان؛ همواره هیرمند و حقابه ایران از این رود یکی از مناقشات و اختلافاتی بوده که هر از گاهی تبدیل به اصلیترین موضوع ...
یک عضو هیئت مدیره انجمن آب و خاک پایدار ایرانیان با اشاره به بدعهدی افغانستان نسبت به معاهده ۱۳۵۱ ایران وافغانستان درباره حقآبه هیرمند گفت: ما کماکان متقاضی یک دیپلماسی فعال بین دو کشور هستیم تا اهالی سیستان و بلوچستان در پایین دست این حوزه آبی بتوانند از منافع رودخانه بهرهمند شوند و به اجبار محل زندگی و استان خود را ترک نکنند.
در راستای انعقاد تفاهم نامه با اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران، کارگاه آموزشی ویژه سرگروه های آموزشی و جمعی از دبیران این اداره کل به منظور ارتقا سواد آبی در سد لتیان برگزار شد.
رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه مسئولان کشور به ناترازی اذعان دارند، گفت: همه قوا بدانند ناترازیها تهدید هستند و در صورت رسیدگی نشدن به آن، منجر به بحرانهای امنیتی میشوند.
معاون وزیر اقتصاد تاکید کرد: هنوز تصورهای نادرست و سنتی از بیتالمال داریم، بیتالمال همان زیان شرکتهای دولتی، ثروت پودر شده در شرکتهای دولتی است. بیت المال مالیات نگرفته نشده از شرکتهای واگذار نشده است، بیتالمال منابع حاصل از شرکتهایی است که با لابی از لیست واگذار خارج میشوند و به این منابع دست پیدا نمیکنیم.
سفیر اسبق ایران در ترکیه با بیان اینکه در زمان احمدینژاد ثروت بزرگی به میزان ۸۰۰ میلیارد دلار به کشور رسید ولی تحولی در زیرساخت و ظرفیت ایجاد نشد، گفت: روسیه سه خط تا ترکیه دارد که میتواند ظرفیت آن را اضافه کند، ترکها هم نزدیکی زیادی به اروپا دارند. بنابراین اجرای پروژههایی در حد چند صد کیلومتر کار دشواری نیست، در نتیجه این پروژه سریع قابل اجرا ...
افزایش ظرفیت مجموع 550 هزار کیلو وات در قالب 110 هزار سامانه 5 کیلو واتی برای اقشار کمبرخوردار جامعه و 100 هزار کیلو وات برای توسعه این سامانهها در بین عموم مشترکین دارای انشعاب برق آغاز شده است.
اگرچه ممکن است، برای آنکه نشان دهیم، شرایط زیستمحیطی ایران در وضعیت خطرناک و سختی قرار دارد، نیازی به ارائه آمار و داده نداشته باشیم، با این حال، توجه به برخی اعداد و ارقام خالی از لطف نیست. مطابق با دادههای شرکت کنترل کیفیت هوای شهرداری تهران، این شهر در سال ۱۴۰۰، دو روز هوای پاک، ۲۴۰روز هوای قابلقبول، ۱۰۴روز هوای ناسالم برای گروههای حساس ...
مصطفی فداییفرد (پژوهشگر آب و محیط زیست و مدیر سابق طرح جامع آب کشور) در یادداشتی، با طرح این سوال که چرا هر روز بیشتر از دیروز از توصیههای دینی و مذهبی و همچنین از منویات مقام معظم رهبری دور میشویم!، نوشته است: فرسایش خاک چیزی نیست که بعد بشود بهآسانی جبرانش کرد. قضیهی خاک از قضیهی آب مهمتر است؛ ما مشکل آب هم داریم، مشکل بزرگی هم هست، لکن برای ...