محققان توانسته اند روشی ابتکاری برای تبدیل پلاستیک به سوخت جت و دیگر مواد با ارزش ارائه کنند که استفاده مجدد از این زباله ها را مقرون به صرفه تر و آسانتر می کند.
در سال ۲۰۱۵ ویدئویی در رسانههای جهان منتشر شد که یکی از محققان در حال غواصی یک نی را از سوراخ بینی یک لاکپشت خارج کرد، در آن زمان جمله " از نی استفاده نکنید، یک لاکپشت را نجات دهید" به شعاری برای منتقدان استفاده از پلاستیک تبدیل شد، این وضعیت اسف بار آبهای دنیا است.
خلیج فارس و دریای عمان به عنوان یکی از مهمترین اکوسیستم های دریایی و منبع بی نظیر غذایی برای سرزمین های ساحلی آن همواره دارای اهمیت ویژه ای برای پژوهشگران بوده است اما متأسفانه به رغم این اهمیت و حساسیت، بی مهری های زیادی به این پهنه ی آبی که از قضا یکی از مهمترین آبراهه های جهان نیز هست شده...
زیست آنلاین: تحقیقات جدید نشان می دهد که قطب شمال به طور گسترده توسط الیاف میکروپلاستیک آلوده می شود که به احتمال زیاد دلیل آن شستن لباس های با الیاف مصنوعی توسط مردم در اروپا و آمریکای شمالی است.
زیست آنلاین: بیشتر رانندگان آگاه از محیط زیست بر روی اگزوزهای خود متمرکز شده اند، نه تایرها. اما هر بار که اتومبیل ترمز می کند، شتاب می گیرد یا تغییر جهت می دهد، اصطکاک باعث ساییده شدن لاستیک شده و ذرات لاستیک را در محیط پخس می کند.
زیست آنلاین: بویان اسلات، مخترع جوان هلندی، حذف پلاستیک از اقیانوس ها را ماموریت خود قرار داده است. سازمان او، The Ocean Cleanup، با موفقیت پاکسازی آلودگی هایی را که در منطقه بزرگ انباشت زباله در اقیانوس آرام اقیانوس آرام وجود دارد، آغاز کرده است.
زیست آنلاین: کوکا کولا، نستله و پپسی، سه آلاینده پلاستیکی بزرگ جهان که بر اساس ممیزی سالانه شرکت ها که توسط سازمان مردم نهاد Break Free From Plastic تعییین شدند، برای دهه ها تلاش کرده اند تا سهم پلاستیک های بازیافتی را در بسته بندی های خود افزایش دهند.
زیست آنلاین: آزمایشگاه دریایی دانشگاه dove نیوکاسل طی 50 سال گذشته در حال جمع آوری میکروارگانیسم هایی از آبهای ساحل کولرکواتس، در شمال شرقی انگلیس بوده که تأثیر تغییر سطح مواد مغذی و گرمایش کره زمین را نشان می دهند.
زیست آنلاین: تحقیقات نشان می دهد که میزان آلودگی میکروپلاستیک ها در اقیانوس ها بسیار دست کم گرفته شده است و مقدار این ذرات حداقل دو برابر آن چیزی است که قبلا تصور می شد.