بر اساس آماری که یورواستات منتشر کرده است در سال گذشته میلادی انتشارات دی اکسید کربن حاصل از سوخت های فسیلی در سراسر قاره سبز کاهش یافته است. محققان این روند کاهشی را مربوط به قرنطینههای کووید 19 می دانند.
رئیس جمهور کره جنوبی، مون جائه-این امروز از برنامه های دولت برای ساخت یک نیروگاه بادی شناور 3GW رونمایی کرده است، به گفته وی انتظار میرود تا سال 2030 بزرگترین مزرعه بادی شناور این کشور ساخته شود.
در سالهای اخیر شرکت های نفت و گاز به دنبال کاهش انتشارات کربن خود بوده اند تا به هدف اتحادیه اروپا برای رسیدن به انتشارات «صفر خالص» تا سال 2050 برسند. با این حال هنوز هم چگونگی انجام این اقدامات محل تردید گروه های فعال محیط زیست است.
دادگاه قانون اساسی آلمان در کارلزروهه از قانون حفاظت از محیط زیست دولت آلمان انتقاد کرده و آن را ناکافی دانسته است. دولت آلمان در واکنش به این داوری اعلام کرده برنامهای جامعتر برای حفاظت از محیط زیست تدارک خواهد دید.
در حال حاضر، باتریها راهحل ایدهآل در مقابله با مشکلات زیستمحیطی در مسافتهای کوتاه یا متوسط (اتوبوسهای درونشهری) هستند، اما برای حملونقل در مسافتهای طولانی کاربرد کمتری دارد. اگر در این نوآوریها و راهحلها سرمایهگذاری کنیم، فناوری سوخت هیدروژن و موتورهای احتراق (موتورهایی که مخلوط سوخت و اکسیدکننده هوا را در داخل محفظهای بسته به نام احتراق ...
یکی از شرکتهای فعال در حوزه نانومواد، با دریافت بودجهای بهدنبال ساخت مخازن سوخت هیدروژن با استحکام بالا است تا از این مخازن برای توسعه بیشتر خودروهای مجهز به پیل سوختی استفاده شود.
اکسون موبیل روز دوشنبه از برنامه ای رونمایی کرد که بر اساس آن پروژه های متعددی در زمینه جمع آوری انتشارات دی اکسید کربن از واحدهای پیتروشیمی در ایالات متحده و ذخیره سازی این کربن در خلیج مکزیک اجرا می شود.
مقامات برزیل می گویند: برای تحقق این هدف که میزان انتشار کربن تا سال ۲۰۵۰ در کشور به صفر برسد، لازم است هر ساله میلیاردها دلار کمک خارجی دریافت شود. بخش قابل توجهی از این طرح مقابله با نابودی آمازون است.
رویال داچ شل به پروژه ای می پیوندد که می تواند یکی از بزرگ ترین پروژه های بریتانیا در زمینه جذب و ذخیره سازی کربن و ایجاد یک هاب هیدروژن در این کشور باشد.
یک شرکت مشاوره انرژی معتبر پیشبینی کرد اگر دولتها مصرف سوخت را همسو با برنامههای مورد حمایت سازمان ملل متحد برای محدود کردن گرمایش جهانی کاهش دهند، قیمتهای جهانی نفت تا سال ۲۰۳۰ ممکن است به حدود ۴۰ دلار در هر بشکه سقوط کند.