طبق قوانین جدید اتحادیه اروپا که اخیرا تصویب شده از این پس نیروگاههای برق در این قاره ملزم به کاهش میزان تولید آلایندههای سمی از قبیل اکسید نیتروژن هستند.
کمیسیونر تغییرات اقلیم و انرژی اتحادیه اروپا با تاکید بر اینکه ایران شریک مهم اتحادیه اروپا و مرکز اقتصادی منطقه است، گفت: ایران پتانسیل کاهش قابل توجه گازهای گلخانهای را دارد و میتواند نقش رهبری را در اهداف بلندمدت اقلیمی در منطقه ایفا کند.
رییس مرکز امور بین الملل و کنوانسیون های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: فردا یکشنبه ( ۱۰ اردیبهشت ماه ) اجلاس هم اندیشی ایران و اتحادیه اروپا در زمینه گرمایش زمین و تغییرات آب و هوایی در پردیسان برگزار می شود.
بحث در مورد کاهش انتشارات گازهای گلخانهای بیشتر پیرامون انرژیهای پاک، حمل و نقل کارآمد و کشاورزی پایدار میچرخد. اما محققین بر این باورند که اگر بخواهیم توجه بیشتری به ردپای کربن داشته باشیم، باید بر مورد مهم دیگری نیز تمرکز کنیم: مقدار غذایی که هر روز دور میریزیم.
گروهی از شرکتهای بزرگ نفتی و معدنی و آژانسهای غیرانتفاعی، شامل رویال داچشل و بیاچپی بیلیتون میگویند انتشار جهانی گازهای گلخانهای را میتوان بدون ممانعت از رشد اقتصادی و از طریق تبدیل شبکههای انرژی به منظور استفاده بیشینه از منابع تجدیدپذیر تا سال ۲۰۴۰ به نصف کاهش داد.
بنابر گزارشهای بینالمللی، ۳۵ درصد گازهای گلخانهای تولید شده در دنیا مربوط به صنایع بالادستی انرژی است. از سویی ایران نیز به عنوان تولید کننده سوختهای فسیلی، از نظر آلایندگی در دنیا جزو ده کشور آلاینده است. و این تولید آلودگی بسیار بیشتر از اقتصادهای بزرگ دنیاست. در این میان این کشور خود قربانی تغییرات اقلیم نیز هست.
نتایج یک تحقیق نشان میدهد که برای دستیابی به اهداف تعیین شده در توافق پاریس ضرورت دارد انتشار گازهای گلخانهای کاهش پیدا کرده و در عین حال ذخیره کربن حفظ شود.
فرماندار بیله سوار مغان گفت که احداث نیروگاههای CHP یکی از اولویت های اصلی در این شهرستان است و با راه اندازی این نیروگاهها فرصت سرمایه گذاری ذر منطقه میسر می شود.
محققان با استفاده از رژیم غذایی خاص، گاوها را با محیط زیست سازگارتر می کنند. گاوها عامل تولید ۱۰ تا ۱۵ درصد از گاز متان در سطح زمین هستند؛ حدود ۹۵ درصد از این گاز متان در هنگام نشخوار کردن علوفه، از دهان این حیوان خارج می شود.
نیویورک تایمز نوشت: فرمان 'ترامپ' در مورد لغو اقدامات سَلَفش در مورد تغییرات آب و هوایی، وحشتناک است زیرا اوضاع کره زمین را از این که هست به مراتب بدتر خواهد کرد.
کنوانسیون تغییر آب و هوا در سال ۱۹۹۲ میلادی (۱۳۷۱ شمسی) با شرکت نمایندگان بیش از ۱۵۰ کشور در اجلاس ریو با هدف تثبیت غلظت گازهای گلخانهای ناشی از فعالیتهای صنعتی در سطحی که از آسیبهای ناشی از تغییر اقلیم بر زندگی انسان و حیات روی زمین بکاهد، تدوین و از سال ۱۹۹۴ میلادی اجرایی شد.
لایه ازون از موجودات کره زمین در برابر پرتوهای مرگبار همانند یک سپر محافظت میکند. اقدامات بشری طی چندین سال اخیر سبب آسیب رساندن به لایه ازون شده و نگرانیهای جهانی را به همراه داشته تا جایی که در سال ۱۹۸۵ میلادی ۲۱ کشور پیشرفته جهان برای جلوگیری از تخریب لایه حیاتی ازون در وین پایتخت اتریش گردهم آمدند تا سیاستهای رویارویی با این معضل جهانی را اتخاذ ...
کشورهای توسعهیافته، مصرف کننده ۸۰ درصد از منابع انرژی دنیا هستند و بخش عمدهای از این انرژی یعنی ۸۰ درصد از سوختهای فسیلی مانند نفت، زغال سنگ و گاز تامین میشود که به تولید گازهای گلخانهای و در نهایت تشدید پدیده گرم شدن زمین میانجامد. در چنین شرایطی، استفاده از انرژیهای جایگزین، مناسب و ممکن به نظر میرسد.
تغییر اقلیم باعث شده تا حدود ۲۵ میلیارد مترمکعب تبخیر منابع آب افزایش یابد و میزان روان آبهای کشور نیز ۲۰ درصد کاهش داشته باشد که این مساله میتواند تهدیدی برای زیست نسل حاضر و نسل آینده بهشمار آید و به همین دلیل ساخت ۵۰ سد از دستور کا وزارت نیرو خارح شده است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره تاثیر این نمایشگاه در روند اجرای کاهش گازهای گلخانه ای در راستای توافق پاریس اظهار کرد: دولت یک سال و نیم قبل از توافق پاریس برنامه اقتصاد کم کربن را تصویب کرد، همچنین در برنامه ششم توسعه جزو برنامه های دولت قرار گرفت. وی ادامه داد:دراین راستا هر وزارتخانه ای برنامه خاص اقتصاد کم کربن خود در راستای کاهش انتشار گازهای ...
رییس مرکز امور بینالملل و کنوانسیونهای سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر افزایش مشکلات ناشی از تخریب محیط زیست به تشریح کامل هدفگذاری های توافق نامه بین المللی پاریس پرداخت.