رییس شرکت آب و فاضلاب جنوب شرق استان تهران گفت: اُفت شدید سفره های آب زیرزمینی در دشت ورامین خطر بزرگی را برای این منطقه به همراه دارد و زمینهای این منطقه در حال فرونشست است.
وزیر نیرو - معتقد است که بسیاری از عرصهها از جمله آب، نسخهای در سطح ملی ندارد اما واقعیت این است که کارنامه ما در مقایسه با هدف طرح تعادلبخشی به آبهای زیرزمینی و انتظارات موفق نبوده است لذا اگر بخواهیم مساله آب در کشور سامان یابد، تردید نکنید که استانها باید نقش و سهم بیشتری داشته باشند.
به نظر می رسد در چنین شرایطی استفاده مجدد از پساب ها و جمع آوری باران، می تواند یکی از راه های غلبه بر مشکل کم آبی در تأمین آب مورد نیاز جهت مصارف گوناگون باشد.
مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان قصد نداریم با مالچپاشی محیط طبیعی را از بین ببریم، گفت:: نقاطی که در آن سازمان جنگلها اقدام به مالچپاشی کرده است عاری از پوشش گیاهی بوده و بعد از مالچپاشی سعی کردهایم تا با کاشت درخت تنوع زیستی ایجاد کنیم. در اختیار ما قرار دهند تا آن مناطق را از اجرای عملیات ...
زیست آنلاین: آلودگی آب یکی از چالشها و بحران های اصلی آب است که باعث شده است که منابع موجود آب هم به دلیل آلوده بودن قابل بهره برداری نباشد. جنبه کیفیت آب در مقابل کمیت آب و مسئله کمیابی آب در ایران کمتر مورد توجه قرار گرفته است. این در صورتی است که آب زمانی قابل استفاده است که موجود باشد و سالم، تمیز و با کیفیت باشد. پس کیفیت روی دیگر موجودی آب است....
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران گفت: در مناطق ١٦،١٧،١٨، و ١٩ شهرداری تهران و شهرستانهای اسلام شهر، چهاردانگه، صبا شهر، نسیم شهر، شهریار و کهریزک بیشتر از سایر بخشهای استان تهران در معرض فرونشست زمین هستند.
طی سال گذشته، ۱۵۸۳ روستا با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۱۷۳ هزار نفر، از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار شدهاند. امسال نیز با توجه به افزایش میزان درآمد برای آبرسانی شرب روستاها و عشایر، میتوان امید داشت وضعیت آبرسانی بهبود یابد، همچنین بارندگیهای مناسب چند ماه اخیر صرف جبران کسری ۲۵۰ میلیون مترمکعبی سدهای تهران در سال آبی گذشته شده است.
رئیس هیئت مدیره انجمن آب و فاضلاب ایران گفت: اگر جلوی روند کاهش تراز آب زیرزمینی گرفته نشود، فرونشست تشدید شده و به زیرساختهای مهمی از جمله فرودگاه امام، راههای شوسه و ریلی و سازههای مهم آسیب میرسد. اگر برداشت آب مدیریت نشود وقتی ما متوجه فرونشست می شویم که کار از کار گذشته و با سانحه هولناکی روبرو شدهایم و کاری هم از دستمان بر نمیآید.
حدود یک میلیارد و ۳۵۰ هزار مترمکعب آب، برای جمعیت حدود ۱۴ میلیون نفری استان تهران، تولید میشود که از این میزان، بیش از ۷۰ درصد از منابع سطحی و سدها و بقیه از منابع زیرزمینی بهدست میآید، مصرف متوسط یک خانوار تهرانی حدود ۲۰ متر مکعب در ماه است که با کاهش ۱۰ درصدی مصرف آب، معادل ۱۲۰ میلیون مترمکعب که مصرف سالانه دو استان است، صرفهجویی خواهد شد.
زیست آنلاین: به گفته لیو ژنمین، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور اقتصادی و اجتماعی: آب ما را متصل و متحد می کند و"با همکاری در دهه موفق که به نام دهه" آب برای توسعه پایدار " نام گذاری شده است، می توانیم به آینده ای پایدار دست پیدا کنیم.
عملیات اجرای طرح فاضلاب تهران، از سال ۱۳۷۴ در گسترهای به مساحت ۷۰ هزار هکتار در مناطق ۲۲گانه تهران و برای پوشش ۱۱ میلیون نفر جمعیت افق طرح ۱۴۱۰ آغاز به کار کرد. این طرح براساس اولویتهای اجرایی به پنج فاز عملیاتی تقسیم شده و طبق برنامه حدود ۹۰۰۰ کیلومتر احداث شبکه جمعآوری، ۷۶کیلومتر تونل فاضلابرو، نصب بیش از ۹۰۰ هزار انشعاب فاضلاب و احداث ۲۲ واحد ...
معاون شرکت آب منطقهای سمنان از افزایش ۲۷ درصدی آورد رودخانههای استان سمنان در مقایسه با سال گذشته خبر داد و گفت: بیشتر آب سمنان با کشاورزی نیست میشود
یافتههای جدید دانشمندان نشان میدهد افزایش ذوب یخهای یخچالها و صفحات یخی، استخراج زیاد آبهای زیرزمینی، و سدسازیهای بیش از حد در طی قرن اخیر باعث تشدید بالا آمدن سطح آب دریاها میشود.
زیست آنلاین: در حال حاضر کنفرانس اقتصاد آب مهمترین رویداد تخصصی اقتصاد آب در ایران است، از ميان مقالات ارسالی امسال به اين كنفرانس، بيش از ۸۰ مقاله برای داوری مناسب تشخيص داده شده اند.
انتشار مطالبی درباره کشف یک سفره جدید آب زیرزمینی در سیستان و بلوچستان بازتابها و واکنشهایی را به دنبال داشته که در این میان پژوهشگران حوزه آب معتقدند وجود چنین منبعی نمی تواند صحت داشته باشد و دفتر برنامه ریزی کلان آب وزارت نیرو نسبت به این موضوع روشنگری بیشتری کند. معاون دفتر برنامهریزی کلان آب و آبفای وزارت نیرو با رد مطالب ارایه شده در فضای مجازی ...
مدیرکل مدیریت مصرف و بهرهوری وزارت نیرو با اشاره به اینکه ایران جز ۲۰ کشور اول دنیا به لحاظ مصرف آب و انرژی است گفت: با استمرار وضعیت موجود بیشتر آبخوانهای کشور حداکثر تا ۱۵ سال دیگر از بین خواهند رفت.
مديريت مصرف آب شرب در کشور همواره از دغدغه هاي جدي مديران صنعت آب به شمار مي رود و با وجود تلاش هاي زياد در دوره هاي مختلف دولت در سه دهه گذشته و اجراي برخي طرح هاي بازدارنده براي جلوگيري از اسراف و زياده روي در مصرف آب شرب، مصرف اين ماده حياتي همچنان بدون ضابطه و الگو ادامه دارد.
آب شیرین یک منبع مهم برای سلامت، رفاه و امنیت است. بر اساس آخرین تحقیقات، تقاضای جهانی برای آب با نرخی برابر یکدرصد در سال رو به افزایش است. این افزایش تقاضا در کنار سایر عوامل، تابعی از رشد اقتصادی و تغییر الگوهای مصرف بوده است.