زیست آنلاین: مدتی است که موضوع رتبه ایران در «مدیریت منابع آبی» مورد توجه فضای رسانهای کشور قرار گرفته و با بیان رتبه ۱۳۲ از بین ۱۳۳ سعی در ارائه شاخصی از وضعیت بد مدیریت منابع آب هستند.
سرانجام پروژهای که از زمان آغاز در سال ۲۰۰۶ میلادی اعتراضات بسیاری را سبب ساز شده بود، به مرحله نهایی خود رسید و مخفیانه افتتاح شد؛ افتتاحیه ی اتفاقی که از کمی بعد میتوان برخی آثارش را در ایران نیز دید!
زیست آنلاین: کارگروه سازگاری با کم آبی پس از حدود دو دهه از آغاز خشکسالی شروع به کار کرده است. اما آیا این کارگروه در راستای حل مشکل کم آبی به صورت صحیح گام بر می دارد.
زیست آنلاین: در زمان مواجه جوامع با بحران آب، در دورههای مختلف زمانی متناسب با پاردایم و رویکرد حاکم بر نظام تصمیمگیری و مدیریتی آن جامعه، راهکارهای متعددی از دو حوزه عرضه و تقاضا در دستور کار قرار میگیرد. کشورهایی که با تفکر مهندسی و فنی به دنبال مدیریت آب هستند، راهکار را در تامین آب بیشتر از طریق اجرای بیشتر طرحهای توسعه منابع آب و تولید آب ...
دولت از متقاضیان سرمایهگذاری برای کشت محصولات گلخانهای در جهت افزایش کیفیت محصولات و کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی حمایت میکند و هماکنون توسعه کشت گلخانهای راهکاری برای برونرفت از بحران کمآبی دریاچه ارومیه در استان بشمار میرود.
پروژه آبرسانی غدیر در خصوص بهبود کیفیت آب شرب خوزستان اجرا شده و در ادامه پروژه های جامع استان به شکلی خواهد بود تا آب استان از سرچشمه دز، کارون۳ و کوثر تأمین شود.
مدیریت منابع آبی کشور توسط وزارت نیرو، حفاظت آن توسط سازمان حفاظت محیط زیست و بهره برداری آب توسط وزارت جهاد کشاورزی صورت میگیرد و در واقع یک فرزند، سه پدر دارد که این موضوع موجب شده مدیریت دقیق و منسجمی برای آب در کشور نداشته باشیم.
باوجود بارش باران در روزهای اخیر مسوولان آبی کشور معتقدند که هنوز ایران با چالش بحران آب دست و پنجه نرم میکند؛ چراکه به دلیل ازدیاد برداشت از آبهای زیرزمینی و نبود ذخیره برف کشور همچنان جولانگاه بحران آب است.
حدود ۴۰۰ مشترک تقاضای دریافت لوازم کاهنده مصرف را داشتهاند که پس از ارزیابی در شرکت آب و فاضلاب استان این لوازم در اختیار مشترکان قرار میگیرد و هزینه آن در قبوض مشترکان درج میشود.