پژوهشگران کره جنوبی ماده ای را ابداع کرده اند که با افزودن آن به سلولهای خورشیدی قابلیت حفاظتی و استحکام این سلولها بیشتر می شود، بدون آنکه بهره وری و کارآیی سلول های مذکور کاهش یابد.
استاندار خراسان جنوبی گفت: ۱۰ هزار پنل خورشیدی با یارانهای که از سوی دولت پرداخت میشود، میان عشایر توزیع خواهد شد تا در بخش انرژی، شاهد تولید ۵۰ هزار کیلووات برق در سطح استان باشیم.
یک استارتاپ آمریکایی تحت حمایت بیل گیتس با استفاده از هوش مصنوعی ردیفی از آینهها را به گونهای تنظیم کرده است که انرژی خورشیدی را به گرمای شدید ۱ هزار درجه فارنهایتی تبدیل میکنند، با استفاده از این دمای بالا میتوان شیوه ساخت فولاد و شیشه را متحول کرد.
برق رسانی به روستاها درحالی روند خود را طی میکند که عملیات برقرسانی به ۲۵ هزار خانوار عشایر کوچرو از طریق مولد برق خورشیدی قابل حمل آغاز شده و این طرح تا پایان دولت دوازدهم اجرایی خواهد شد تا عشایر در زمان کوچهای متداول خود از نعمت برق برخوردار باشند.
زیست آنلاین: طبق اصلاحیه مصوبه صادرات برق نیروگاههای برق تجدیدپذیر ،این امکان بوجود آمد چنانچه صادراتی صورت بگیرد درآمد حاصله را می توان مجددا به بخش ppa برگرداند. هدف از پنل صادرات در چهارمین کنفرانس انرژی های تجدیدپذیر، بررسی مصوبه جدید و همچنین آیین نامه ی اجرایی منتشر شده پیرو این مصوبه توسط ساتبا است. اعضای شرکت کننده در این پنل، زعفرانچی ...
زیست آنلاین: محمد تقی زعفرانچی زاده معاون توسعه بخش غیردولتی ساتبا گفت: اگر ثابت شود میزان طلب شرکت های تولید کننده برق تجدیدپذیر بیش از علی الحساب است، طبیعتا ما بدهکار خواهیم بود.
زیست آنلاین: خط تولید سلول خورشیدی که از اروپا خریداری شده با 600 کانتینر در حال ورود به بندر شهید رجایی است و با راه اندازی آن در سال پیشرو میتوان زنجیره تولید پنل در ایران را کامل تر کرد.
زیست آنلاین: چالش های بومی سازی، استانداردها و کیفیت تجهیزات انرژی های تجدیدپذیر در چهارمین کنفرانس انرژی های تجدیدپذیر به بحث و بررسی گذاشته شد. فرهنگی، عضو هیئت مدیره انجمن انرژی های تجدیدپذیر ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، امانی، مدیرکل دفتر توسعه فناوری و حمایت های فنی ساتبا، جاوید میلانی، مدیرعامل شرکت تأمین انرژی برق ایرانیان، کیوان ...
قراردادی تجاری میان دو شرکت ایرانی و چینی برای احداث خط تولید پنل های فتوولتاییک در کشور منعقد خواهد شد که این مجموعه، بزرگترین خط تولید پنل های خورشیدی در ایران با ظرفیت حدود ۲۰۰ مگاوات خواهد بود.
در حالی که ظرفیت فعلی نیروگاههای تجدیدپذیر حدود ۷۶۰ مگاوات است، یکی از طرحهای قابل افتتاح تا پایان سال جاری، به مدار آمدن ۲۷۸ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر است که در قالب ۲۸ پروژه در ۱۲ استان به ارزش ۳۱۷۴ میلیارد تومان اجرا خواهد شد. طرحی که باعث میشود نقش تجدیدپذیرها در تامین انرژی کشور پررنگتر شود.