نماینده دفتر یونسکو تهران گفت: استفاده از سوختهای فسیلی و تولید گازها در منطقه و بهخصوص ایران بالا است اما این کشور پتانسیل بالایی برای استفاده از منابع تجدیدپذیر دارد.
همزمان با هفته محیط زیست دومین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلو وات در ساختمان شهرداری منطقه ۱۷ با حضور سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی، سید احسان خاندوزی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، شینا انصاری مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و داود لطفی شهردار منطقه ۱۷، افتتاح شد.
شرکت مادرتخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران با امضای یک تفاهمنامه با شرکت بهینهسازی مصرف سوخت کشور امکان نصب رایگان پنلهای خورشیدی را بر سرچاههای کشاورزی فراهم خواهند کرد.
زیمنس گومسا انتظار دارد که تا سال 2030 هزینه هیدروژن سبزی تاسیسات ساحلی آن و تا سال 2035 هزینه تولید هیدروژن سبز تاسیسات فراساحلی آن با هزینه تولید هیدروژن خاکستری برابری کند.
سفیر ژاپن در رابطه با توسعه روابط میان دو کشور در حوزه انرژی گفت: با توجه به کل سیاست انرژی، ژاپن در جریان کربن زدایی حرکت و پیشرفت کرده است، با وجود اینکه ایران هنوز سوخت فسیلی مختلفی از جمله نفت و گاز دارد. در زمینه انرژی تجدید پذیر، کشور ایران دارای ظرفیت و پتانسیل عظیمی مخصوصا در زمینه تولید برق، انرژی خورشیدی و هیدروژن است.
آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد برای این که میزان آلایندگیهای جهان تا سال ۲۰۵۰ صفر شود، سرمایه گذاری در انرژی پاک در اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه باید هفت برابر شده و تا سال ۲۰۳۰ به بیش از یک تریلیون دلار در سال برسد.
نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور حفاظت از محیط زیست، بوم شناسی و حمل و نقل طی اظهاراتی اعلام کرد که این کشور در حال پیشبرد پروژه هایی برای تولید برق در نیروگاه های تبدیل زباله به انرژی است.
سالانه چندین هزار پرنده در مزارع بادی با برخورد با پره های توربین ها تلف می شوند. ترامپ پیش از این جریمه های اتلاف پرندگان مهاجر را لغو کرده بود اما بایدن در حال بازگرداندن این جریمه هاست.
رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیطزیست در واکنش به ادعای ارتباط قطعیهای اخیر برق با توافق آب و هوایی پاریس، گفت: قطعی برقی در سال گذشته و امسال هیچ ارتباطی با موافقتنامه پاریس و پیوستن یا عدم پیوستن ایران به آن ندارد.
روسیه و عربستان سعودی که دو کشور تولیدکننده بزرگ نفت هستند درخواستها برای کاهش استفاده از سوختهای فسیلی را غیرواقع گرایانه خواندند و قصد دارند پیشنهاد آژانس بین المللی انرژی را به چالش کشیده و به سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز ادامه دهند.
سرعت فراینده تولید پسماندهای جامد از تجهیزات الکترونیک و الکتریکی مستعمل، موجب افزایش نگرانیهای محیط زیستی شده است. وسایل الکترونیک اگر چه کیفیت زندگی ما را به میزان زیادی بالا میبرد اما نوع جدیدی از پسماند را نیز ایجاد میکند که رشد آن سه برابر بیشتر از پسماندهای خانگی و به مراتب سمیتر و خطرناک تر از آن است.
دبیر شبکههای مردم نهاد محیط زیست و منابع طبیعی کشور ضمن بیان اینکه تغییرات اقلیمی و گرمایش جهانی یکی از اصلیترین موضوعات کلانی است که باید مورد توجه دولت آینده قرار بگیرد، میگوید: اگر مساله تغییرات اقلیمی مورد بیتوجهی قرار گیرد در دهههای آینده با مهاجرت سیل عظیمی از جمعیت کشور مواجه خواهیم شد.
تهیه نقشه حفاظتی و بلوک بندی مناطق بحرانی، تامین و جایگزینی سوختهای مناسب برای جوامع محلی، مقابله با آفات و امراض و... ازجمله اقدامات اخیر سازمان جنگلها برای ارتقای ضریب پوشش حفاظتی بوده است.
امروزه استان همدان با احداث هفت نیروگاه خورشیدی نه تنها گنجینهای ماندگار از دولت یازدهم و دوازدهم را در دل خود جای داده، بلکه هم اینک در مدار مستعدترین استان نمونه کشور در تولید انرژیهای تجدیدپذیر قرار گرفته است.