مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی گفت: فاز نخست اولین نیروگاه زمین گرمایی کشور در مشکینشهر با ظرفیت پنج مگاوات، زمستان امسال به بهرهبرداری میرسد.
زیست آنلاین: افزايش مصرف انرژی و رشد فزاينده آن در كنار منابع محدود آن توجه به ضرورت صرفه جويی در مصرف انرژی را تاكيد می كند. از سوی ديگر، استفاده از منابع انرژی فسيلی باعث ايجاد پيامدهای زيست محيطی گوناگون در كوتاه مدت و درازمدت خواهد شد، در ادامه چند راهکار برای کاهش مصرف انرژی ارائه خواهد شد.
زیست آنلاین: در حال حاضر بیش از ۶،۰۰۰ شرکت خورشیدی فعال در صنعت خورشیدی مسکونی وجود دارد و این موضوع ضرورت یافتن بهترین نصب کننده انرژی های تجدیدپذیر از میان آن ها بیشتر می کند.
زیست آنلاین: سایت آمازون اعلام کرد که قصد دارد بخشی از هدف بلند مدت خود برای تأمین انرژی زیرساخت های جهانی خود Amazon Web Services (AWS) را از طریق انرژی های تجدید پذیر تامین کند.
زیست آنلاین: آمار رسمی نشان می دهد انتشار گازهای گلخانه ای در انگلستان به میزان ۳ درصد کاهش یافته است، و این امر بیانگر آن است که آلودگی از بخش انرژی همچنان در حال کاهش است.
زیست فناوری علمی است که راهکارهایی را برای نگهداری منابع غذایی، حذف آلودگی های زیست محیطی، افزایش و بهبود تولیدات کشاورزی، کاهش وابستگی به مواد شیمیایی کشاورزی، ارائه بهترین روند تولید مواد غذایی، کاهش هزینهها، تولید مواد غذایی سالم، بهداشتی، کافی و ارزان و با کیفیت تغذیهای بالا ارائه می کند. یکی از دستاوردهای ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و ...
زیست آنلاین: آلمان و دانمارک امروزه از جمله مهم ترین پیشگامان بهرهگیری از انرژیهای تجدیدپذیر به شمار می روند، برای اولین بار در کشور آلمان ۵۴/۵ درصد برق از انرژی تجدیدپذیر در ماه مارس ۲۰۱۹ تولید شد.
معماری پایدار و یا معماری سبز، در ایجاد سلامتی و پشتیبانی سكنه ای که در آن محیط زندگی می کند کمک می کند و موجب رضایتمندی آنان خواهد شد كه در این راستا نیازمندکاربرد انرژیهای نوین در معماری است: استفاده از طبیعت و تکیه برانرژی خورشیدی برای استفاده های گرمایش و سرمایش و نیروی برق و استفاده کردن دوباره از ضایعات و و یکپارچه سازی ساختمانی این استراژیها ...
در این تحقیق تلاش شده است که استفاده از ظرفیت های کارشناسی کشور به منظور شناسایی چالش ها، راهبردها و اهداف راهبردی توسعه فعالیت های کارآفرینی در ایران و توسعه انواع کارآفرینی فردی، سازمانی، اجتماعی به ویژه فعالیت های کارآفرینانه با تأکید بر حفاظت از منابع کشور و توسعه شاخص های اشتغال به عنوان راهبرد توسعه ملی و در نهایت توسعه پایدار مورد بررسی و تحقیق ...
در سال ۲۰۱۷، ۸۱ درصد انرژی مورد نیاز جهان از انرژیهای فسیلی تأمین شده است و این میزان در ۲۳ سال آینده به ۷۶ درصد میرسد. طبق برآوردهای انجامی، این میزان در بدترین حالت به ۵۶ درصد خواهد رسید. انتظار میرود تقاضای جهانی انرژی بین سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۴۰ هر سال ۱۱ درصد افزایش یابد و به طور کلی ۲۸ درصد رشد داشته باشد.
مدیرعامل سابق سازمان انرژیهای نو ایران گفت: انرژیهای تجدیدپذیر به جد نیازمند حمایت دولت است، چرا که تنها با نگاه حمایتی دولت و مجلس شورای اسلامی میتوان این انرژی را توسعه داد. البته مدتی است که رویکرد مثبتی نسبت به انرژیهای نو در کشور به وجود آمده است.
نیروی خورشیدی سریعترین نرخ رشد را در میان منابع تولید برق داشته و سهم بازار را از سوختهای فسیلی مانند زغال سنگ حرارتی و گاز طبیعی ربوده است، زیرا دولتها و شرکتها به میزان فزاینده روی معرفی اهداف انرژی پاک متمرکز شدهاند.
ایران از ظرفیت بسیار بالایی برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی برخوردار است و در صورت تامین سرمایه گذاری مورد نیاز، به راحتی می تواند به صادرات برق بپردازد.
دولت چند سالی است که حمایت تولید برق تجدید پذیر را افرایش داده، تا ضمن اینکه تأمین نیاز داخلی برق کشور در واحدهای کوچک مقیاس تسهیل شود، زمینه صادرات برق در مناطق مرزی نیز فراهم شود، اما آیا روند اجرایی طبق مصوبات پیش رفته است؟
وزیر نیرو گفت: نه فقط در تابستان آینده بلکه در همه تابستانهای پیش رو، به مدد همت مردم و پاسخ مثبت به درخواست ما برای مدیریت مصرف، نه تنها مشکلی در تامین برق مورد نیاز کشور نخواهیم داشت بلکه میتوانیم تامین کننده برق کشورهای همسایه نیز باشیم.
دولت انگلستان روز پنجشنبه یک قرارداد در بخش انرژی بادی دریایی بست.انتظار میرود این پروژه به طرز قابل توجهی سهم تولید انرژی تجدیدپذیر را تا ۲۰۳۰ بالا ببرد و برای اولین بار در تاریخ انگلستان از تولید برق توسط سوختهای فسیلی پیشی بگیرد.
براساس برنامهریزیها قرار شده که در افق ۲۰ ساله، برنامه جامع انرژی ایران تدوین و با تهیه این برنامه، جایگاه تجدیدپذیرها ارتقا یابد چراکه طبق تحقیقات، پتانسیلهای بالایی برای توسعه این انرژی در ایران وجود دارد و نگاه دولت نیز به توسعه تجدیدپذیرها بسیار روشن است.
سه کشور از ده کشور پیشگام در تولید برق با استفاده از منابع احیاشدنی در آسیا واقع شدهاند که عبارتاند از چین و هند و ژاپن. چین و هند با برخورداری از حمایتهای کلان دولتی در این زمینه گام برداشتند ولی کشور ژاپن بعد از حادثههای سالهای اخیر - سونامی و زلزلههایی که به نیروگاههای هستهای ...